Mr. Timesaver©

4 redenen waarom jij een schoenreparatieservice zou moeten overwegen

Schoeisel zijn erg belangrijk. De schoenen, die je draagt, beïnvloeden het lopen, jouw houding en niet te vergeten hoe jij eruit uit. Of het nu gaat om schoenen, laarzen, stiletto’s of jouw favoriete paar instappers, hun levensduur neemt aanzienlijk af naarmate je ze meer draagt.

 

Elk jaar worden er miljoenen schoenen weggegooid, zelfs die ‘tijdloze favoriete paren’. Nou, dat is precies de reden waarom je een schoenmaker nodig hebt. Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat een professionele schoenreparatieservice jou kan helpen bij het herstellen van jouw favoriete paar schoenen en laarzen, waardoor ze langer meegaan. Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar vertrouw ons nou maar: jouw voeten en jouw portemonnee zullen je voor de speciale zorg dankbaar zijn.

 

READ MORE

Ben jij het ook helemaal zat om het altijd maar druk te hebben?

Velen van ons komen op een punt in hun leven dat, hoe hard we het ook proberen, er geen extra ruimte meer op de dag is. We willen misschien onze ware passies volgen, gaan sporten, een boek lezen of gewoon wat tijd voor onszelf hebben, maar er is altijd weer een nieuwe was te doen of ander kleine taken die niet lang duren, maar uiteindelijk wel veel tijd kosten.

 

We zorgen altijd voor klusjes, klusjes, klusjes! Het vinden van ruimte in je leven voor wat quality time met vrienden of het gezin of gewoon een middagje joggen is moeilijk te vinden. Zou het niet geweldig zijn als iemand je zou kunnen helpen bij de alledaagse taken van het leven, zodat jij wat meer tijd voor jezelf zou kunnen hebben? Daarom zijn wij er voor je.

READ MORE

Verzorging & Onderhoud: Hoe vaak moet je je gordijnen reinigen?

Gordijnen zijn absoluut essentieel voor een huis. Ze voegen niet alleen schoonheid aan jouw huis toe, maar blokkeren ook vuil en stof van buitenaf, voorkomen dat de wind te hard waait en laten de juiste hoeveelheid zonlicht naar binnen. Omdat gordijnen vaak minder aandacht vereisen, is het heel gemakkelijk om de verzorging en het onderhoud volledig over het hoofd te zien. Er zijn veel huiseigenaren die nog steeds niet zeker weten hoe vaak hun gordijnen moeten worden gereinigd en wat de juiste manier is om ze te reinigen.

READ MORE

Tips voor het wassen van babykleertjes en babyspeelgoed

Baby’s zijn oprechte wondertjes. Ze brengen vreugde in je leven en maken jouw leven compleet. De komst van een baby brengt natuurlijk wel extra werk met zich mee. Het is verbazingwekkend hoeveel vlekken zo’n klein persoontje kan maken. We kunnen je echter niet met elk aspect van een nieuwe ouder zijn helpen, maar we kunnen je wel helpen met adviezen over de was. De babyhuid is erg zacht en kwetsbaar dus is er, als het gaat om wat er met de huid in aanraking komt, extra aandacht vereist. Babykleertjes en babyspeelgoed moeten de schoonste en de zachtste dingen in jouw huis zijn. Dit om irritatie, allergieën en algemeen ongemak voor jouw baby te voorkomen.

READ MORE

Hoe kun je onaangename geurtjes in jouw kleding en in jouw huis voorkomen & behandelen?

Er is niets zo onprofessioneel of onaantrekkelijk dan op het werk of op een sociale bijeenkomst aankomen en dan op een bepaalde manier ruiken. We bedoelen dan niet een heerlijk geurtje. De manier waarop je eruitziet is belangrijk, maar de geur die je afgeeft, zegt nog meer. Of jij het nu bent, jouw kleding of jouw huis, als je dat niet goed verzorgt, geef je de indruk dat je het niet zo nauw neemt en belangrijke punten mist. Jouw huis is jouw comfortzone. Het moet voelen en ruiken als jouw veilige haven en niet als een cafetaria.

READ MORE

lakens laken wassen stomen bed slaapkamer strijken

Hygiëne Test: Was Jij Je Lakens Vaak Genoeg? Lees Verder!

Zaterdagochtend breng je het beste door in bed. Niets voelt beter dan wakker worden en beseffen dat het weekend is. Van croissants en bagels tot gebakken eieren, we hebben allemaal weleens genoten van een ontbijt op bed, maar het zijn niet alleen de koffie- en vetvlekken die ons doen afvragen: “Hoe vaak zou ik mijn lakens en kussenslopen moeten wassen?”

READ MORE

GELE VLEKKEN ONDER UW OKSELS: BEDERFT UW DEODORANT UW OVERHEMDEN?

Het probleem:

Het is heel normaal dat u op een gegeven moment een overhemd in huis had met vlekken, verkleuring of zelfs beschadigingen na maar een paar keer dragen. Dit gebeurt voornamelijk onder uw armen (hallo gele oksels!). Het warme zomerweer gaat vaak gepaard met de uitdaging om uw oksels droog, schoon en dezelfde kleur als uw overhemd te houden. U vraagt u vast af: wat is er gebeurd met mijn overhemd dat deze tot vlekken en verkleuring heeft geleid. Waarom kan ik niet met zekerheid mijn armen omhoog doen, een ‘high five’ geven of een ‘thumbs up’?

READ MORE

(Witte) Overhemden: Hoe Voorkom Je Een Gele Vlek Rondom De Kraag

U wilt net een overhemd aantrekken wanneer u realiseert dat de kraag geel is – ook al heeft u hem net gewassen. In sommige gevallen heeft u hem zelfs teruggekregen van de stomerij, nadat hij gewassen en gestreken werd. De vlek rondom de kraag is al tijden een pijnpunt voor vele mannen en vrouwen. Maar, net als elk ander probleem kunnen wij dit oplossen. U kunt iets doen om het te voorkomen of om het te verhelpen.

READ MORE

4 Stappen Om Barbecue Saus Vlek Uit Uw Kleding Te Krijgen

Lente is hier! De klok is een uur vooruitgegaan: het is langer licht buiten en dus is het tijd om te gaan barbecueën. Maar stel u eens voor hoe het is om thuis te komen van een heerlijke en gezellige barbecue met je vrienden en familie om erachter te komen dat u een dikke klodder saus hebt gemorst op uw kleding. Heel erg bedankt hamburger…! Om eerlijk te zijn is het niet makkelijk om zo’n barbecuesaus vlek eruit te krijgen, vooral omdat een barbecuesaus niet alleen een vlek achterlaat maar ook een vette laag in de kleding.

READ MORE

Vermijd Een Slordige Look: Maakt U Ook Weleens Deze 7 Outfit Fouten?

We willen er allemaal goed en verzorgd uitzien. We proberen dit bijna elke dag, maar soms zijn we ook een beetje lui en denken we dat we wegkomen met een paar van de volgende beslissingen, vooral #5! Een frisse en stijlvolle look kan erg makkelijk, u hoeft maar een paar kleine veranderingen toe te passen aan uw routine. Hierbeneden noemen we een paar dingen die u beter kan vermijden wanneer u van u beste kant wilt laten zien.

READ MORE

De Onbekende Gevaren Van Vuile Gordijnen: Laat Uw Gordijnen Stomen!

Gordijnen zijn het item om de inrichting van een kamer in je huis helemaal af te maken. Ze geven de ruimte persoonlijkheid en verbeteren de sfeer in je huis zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven aan behang, verf of een nieuwe vloer. De meeste mensen hebben de neiging om hun gordijn te vergeten tijdens de grote schoonmaak. Vlekken of haren op het tapijt vallen op, maar viezigheid op een gordijn zie je eigenlijk niet. Toch kan het wel degelijk je gezondheid schaden als je gordijnen te lang verwaarloosd.

READ MORE

Weg met zweet en stofhuismijt! Dekbed wassen of stomen?

Je ziet het niet, maar je dekbed wordt iedere nacht vuiler. Elk mens verliest in zijn slaap vocht door te zweten. Daarbij komen er door het draaien huidschilfers van je lichaam af. Met deze schilfers voedt de huisstofmijt zich die leeft in je dekbed en in je kussen. Vocht en familie van de spin in je bed… Je kunt je vast voorstellen dat dit geen ideale combinatie is voor een gezonde nachtrust. Laat je dekbed daarom 1 a 2 maal per jaar professioneel wassen of stomen, en slaap weer heerlijk!

READ MORE

Wanneer laat u een pak stomen? Een richtlijn.

Het is echt waar. Vrouwen vinden een man in pak aantrekkelijk. Het gaat dan vooral om de zelfverzekerde houding die ermee samen gaat. En daarmee dwing je weer respect af van andere mannen. Een goed pak aanschaffen en onderhouden, heeft dus absoluut voordelen. Je pak naar de stomerij brengen, is onderdeel van het onderhoud. Niet iedereen weet hoe vaak dat nodig is. Wanneer laat je een pak stomen?

READ MORE

Wilt U Kleding Laten Stomen? Hier zijn 5 voordelen van een Stomerij

Sommige mensen beschouwen de gang naar een professionele stomerij als luxe. Anderen die de voordelen van stomen begrijpen, weten dat het niet gewoon een optie is maar een noodzaak. De stomerij geeft resultaten die je met thuis wassen nooit krijgt. Niet alle kleding vraagt om een stoombeurt, maar goed zorgen voor je kledingstukken is wel essentieel voor het behoudt van hun schoonheid en levensduur.

READ MORE

Lekker thuis. 365 dagen een vakantiegevoel: Geperste lakens & gemak

Eén van de beste dingen van een vakantie is je huis weg van thuis. Je hotelkamer. Misschien komt het door de frisse geur, de kalmerende neutrale kleuren, het bed dat lijkt op een comfortabele wolk, of de spa-achtige badkamer. Wat het ook is, je mist het als je weer terug bent in je eigen huis. Maar dit relaxte, lichte gevoel hoeft niet beperkt te zijn tot een of twee weken per jaar. Met een paar eenvoudige veranderingen in je huis kun je het dagelijkse leven aangenamer en zelfs vakantieachtig maken.

READ MORE

Laat stress je er niet onder krijgen. Ontdek 6 tips om stress te managen en voorkomen.

Stress lijkt hand in hand te gaan met onze moderne levensstijl. Het leven is gevuld met zoveel frustraties, deadlines en eisen. Voor veel mensen is stress zo normaal geworden dat het een manier van leven is. Stress is trouwens niet per se slecht. Stress kan je helpen om onder druk te presteren, om je te motiveren en zelfs om je veilig te houden bij dreigend gevaar. Maar als stress overweldigend wordt, kan het je gezondheid, humeur, relaties en kwaliteit van leven beschadigen.

READ MORE

Ben je jezelf aan het saboteren? Deze 9 tips helpen je om beter te slapen en leven.

We werken hard om uit te blinken in ons werk en om ons huishouden bij te houden. Deze lange dagen proberen we te compenseren met gezonder eten en af en toe bewegen, maar vaak negeren we hetgeen wat onze gezondheid en prestaties het meest beïnvloed: slaap. Het is bewezen dat goede nachtrust je gezondheid, geheugen, concentratie, creativiteit en productiviteit verbetert. Als je langdurige te weinig slaapt, vergoot dit de kans op diabetes, depressie, stress, hart- en vaatziekten en zelfs gewichtstoename. Slechte slaap overkomt ook goede mensen. Laat het jou niet overkomen.

READ MORE

Je persoonlijke Timesaver wanneer het jou uitkomt: Hoe Mr. Timesaver werkt

Kun je je de dagen nog herinneren dat je moest zoeken naar een goede en betrouwbare stomerij, en als je die gevonden had, je al je vuile kleren moest dragen naar de winkel die misschien wel of niet dichtbij was bij waar je woonde? Nou, die dagen zijn allang voorbij. Mr. Timesaver geeft je de mogelijkheid om dit allemaal gedaan te krijgen zonder gedoe. En het beste? GRATIS OPHALEN EN BEZORGEN, 7 DAGEN PER WEEK. Dat is nog eens gemak binnen handbereik!

READ MORE

Je vuile tapijt schaadt de gezondheid van je familie

Tapijten doen meer dan de kamer verwarmen. Ze dempen geluid en voegen flair of stijl toe aan je huis. Een schoon tapijt verbetert het voorkomen van je huis, maar misschien is het meest waardevolle voordeel van een schoon tapijt dat het goed is voor de gezondheid van je familie. Maar, als je vergeet om je tapijt regelmatig te reinigen, wordt het al snel een verzamelplek voor schimmel, stof en andere gevaarlijke bacteriën. Spelen of rusten je kinderen, familieleden of huisdieren op het vuile tapijt? Dan is de kans groter om geïnfecteerd te raken door de besmettelijke elementen erin, waardoor ze uiteindelijk ziek worden.

READ MORE

Is de stomerij service op kantoor eigenlijk een ongemak in vermomming? Ontdek waarom.

In deze moderne levensstijl is het merendeel van je tijd al in beslag genomen. Tussen werk, boodschappen, afspraken en het huishouden heb je weinig tijd over voor jezelf of je dierbaren. Alle hulp die je kunt krijgen, is mooi meegenomen. De wereld om je heen doet zijn best om zich aan te passen naar jouw levensstijl. Dat lukt sommige branches beter dan andere. Zo kun je echt overal eten bestellen. Het maakt niet uit welk gerecht en dat allemaal via je mobiel. Sommige branches zijn nog niet zover.

 

READ MORE

haal breng diensten

On Demand diensten: Ik wil het en ik wil het NU!

Je hebt extra uren gewerkt en nu je eindelijk thuis bent, wil je lekker op de bank ploffen en helemaal niets doen. Koken is het laatste waar je zin in hebt. Gelukkig kun je via de smartphone binnen een paar klikken eten bestellen. Over maximaal een half uur staat de bezorger op je stoep met de door jouw gekozen maaltijd. Ideaal! On Demand diensten groeien. Waar komen ze vandaan? Hoe zal ons leven er over 10 jaar uitzien?

READ MORE

Efficiënter kleren wassen: 10 tips voor drukke mensen

Als je het druk hebt, schieten huishoudelijke klussen er vaak bij in. ‘Dat doe ik morgen wel’, denk je op zo’n moment. Morgen komt het je weer niet goed uit. Voordat je het weet heb je een week niets in het huishouden gedaan. Je vloer ziet er stoffig uit en de was heeft zich opgestapeld tot een berg. Met deze 10 tips kun je efficiënter kleren wassen.

READ MORE

Kleren naar de stomerij en wasserette brengen is duurzaam

Buy less. Choose well. Make it last. Quality, not quantity. Everybody’s buying far too many clothes.”

 

Vivienne Westwood deed deze uitspraak een aantal jaar geleden. En met de lancering van de documentaire True Cost vorig jaar leek de boodschap alleen maar meer gewicht te krijgen. Onze ogen zijn geopend wat betreft ons koopgedrag. Het aanschaffen van goedkope kleren is goed voor onze portemonnee, maar meestal niet goed voor de aarde en de mensen die deze kleren maken.
READ MORE

Maak per week 3,5 uur tijd voor jezelf vrij: how to

De meeste werkende ouders voelen zich weleens opgejaagd. We willen een goede werknemer zijn, maar ook een leuke ouder en een fijne partner. Het combineren van die rollen kan soms best stressvol zijn. Maar, weet je? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Mr. Timesaver neemt de was voor je uit handen, zodat je meer tijd over hebt. Voor jezelf.

READ MORE