Blog – Kleding mooi houden, Was tips, Balans werk-privé & meer!

ENORM VEEL TIPS, TRICKS & INFORMATIE DIE UW LEVEN MAKKELIJKER MAAKT. ALLEMAAL IN EEN BLOG.

 

blog post information learn laundry dry cleaning sleep

 

Wilt u tips over hoe u sneller en beter kunt wassen? Wilt u ‘s ochtends beter presteren? Uw kleren zo efficiënt mogelijk gebruiken om de levensduur te verlengen? U bent op de juiste plek!

 

De artikelen van Mr. Timesaver bevatten informatie over allerlei onderwerpen. U leert meer over uw slaapkamer textiel, inclusief dekbedhoezen, dekbedden en kussens. Maar u leert ook veel over het behouden van een betere balans tussen privé en werk. De artikelen van Mr. Timesaver gaan over nachtrust, beweging en hoe u het meeste uit uw dag haalt. De was doen en een knop aan een overhemd naaien, is misschien eenvoudig voor superheld moeders en vaders. Maar voor de meeste van ons kunnen een paar extra tips en tricks geen kwaad.

 

Mr. Timesaver wilt graag uw leven makkelijker maken, uw dagen efficiënter en uw weekenden langer.

Mr. Timesaver doet dit niet alleen door tijdsbesparende diensten en oplossingen te bieden. Mr. Timesaver doet dit ook door nuttige informatie te delen voor de dagelijkse klussen waarvoor u geen professionele hulp nodig hebt. Als u blij bent, zijn wij blij.

4 redenen waarom jij een schoenreparatieservice zou moeten overwegen

Schoeisel zijn erg belangrijk. De schoenen, die je draagt, beïnvloeden het lopen, jouw houding en niet te vergeten hoe jij eruit uit. Of het nu gaat om schoenen, laarzen, stiletto’s of jouw favoriete paar instappers, hun levensduur neemt aanzienlijk af naarmate je ze meer draagt.

 

Elk jaar worden er miljoenen schoenen weggegooid, zelfs die ‘tijdloze favoriete paren’. Nou, dat is precies de reden waarom je een schoenmaker nodig hebt. Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat een professionele schoenreparatieservice jou kan helpen bij het herstellen van jouw favoriete paar schoenen en laarzen, waardoor ze langer meegaan. Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar vertrouw ons nou maar: jouw voeten en jouw portemonnee zullen je voor de speciale zorg dankbaar zijn.

 

READ MORE

Ben jij het ook helemaal zat om het altijd maar druk te hebben?

Velen van ons komen op een punt in hun leven dat, hoe hard we het ook proberen, er geen extra ruimte meer op de dag is. We willen misschien onze ware passies volgen, gaan sporten, een boek lezen of gewoon wat tijd voor onszelf hebben, maar er is altijd weer een nieuwe was te doen of ander kleine taken die niet lang duren, maar uiteindelijk wel veel tijd kosten.

 

We zorgen altijd voor klusjes, klusjes, klusjes! Het vinden van ruimte in je leven voor wat quality time met vrienden of het gezin of gewoon een middagje joggen is moeilijk te vinden. Zou het niet geweldig zijn als iemand je zou kunnen helpen bij de alledaagse taken van het leven, zodat jij wat meer tijd voor jezelf zou kunnen hebben? Daarom zijn wij er voor je.

READ MORE

Verzorging & Onderhoud: Hoe vaak moet je je gordijnen reinigen?

Gordijnen zijn absoluut essentieel voor een huis. Ze voegen niet alleen schoonheid aan jouw huis toe, maar blokkeren ook vuil en stof van buitenaf, voorkomen dat de wind te hard waait en laten de juiste hoeveelheid zonlicht naar binnen. Omdat gordijnen vaak minder aandacht vereisen, is het heel gemakkelijk om de verzorging en het onderhoud volledig over het hoofd te zien. Er zijn veel huiseigenaren die nog steeds niet zeker weten hoe vaak hun gordijnen moeten worden gereinigd en wat de juiste manier is om ze te reinigen.

READ MORE

Tips voor het wassen van babykleertjes en babyspeelgoed

Baby’s zijn oprechte wondertjes. Ze brengen vreugde in je leven en maken jouw leven compleet. De komst van een baby brengt natuurlijk wel extra werk met zich mee. Het is verbazingwekkend hoeveel vlekken zo’n klein persoontje kan maken. We kunnen je echter niet met elk aspect van een nieuwe ouder zijn helpen, maar we kunnen je wel helpen met adviezen over de was. De babyhuid is erg zacht en kwetsbaar dus is er, als het gaat om wat er met de huid in aanraking komt, extra aandacht vereist. Babykleertjes en babyspeelgoed moeten de schoonste en de zachtste dingen in jouw huis zijn. Dit om irritatie, allergieën en algemeen ongemak voor jouw baby te voorkomen.

READ MORE

Hoe kun je onaangename geurtjes in jouw kleding en in jouw huis voorkomen & behandelen?

Er is niets zo onprofessioneel of onaantrekkelijk dan op het werk of op een sociale bijeenkomst aankomen en dan op een bepaalde manier ruiken. We bedoelen dan niet een heerlijk geurtje. De manier waarop je eruitziet is belangrijk, maar de geur die je afgeeft, zegt nog meer. Of jij het nu bent, jouw kleding of jouw huis, als je dat niet goed verzorgt, geef je de indruk dat je het niet zo nauw neemt en belangrijke punten mist. Jouw huis is jouw comfortzone. Het moet voelen en ruiken als jouw veilige haven en niet als een cafetaria.

READ MORE