Algemene Voorwaarden & Klantverplichtingen: Meer informatie

Bedankt dat u kiest voor Mr. Timesaver. Gelieve zorgvuldig onze voorwaarden door te nemen alvorens u zich inschrijft en gebruik maakt van onze diensten: Met uw inschrijving op de website van Mr. Timesaver gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals opgesteld op deze pagina.

 

Verplichtingen Klant

Zorg ervoor dat u uw bestelling goed controleert alvorens u deze aan Mr. Timesaver doorgeeft. Dit is inclusief tijd en datum voor afhalen en bezorging naar uw beschikbaarheid, alsmede de classificatie van uw wasgoed voor de diensten die u verkiest. Mr. Timesaver behoudt het recht soort en hoeveelheid wasgoed die u wenst aan te passen mits Mr. Timesaver van mening is dat deze incorrect is. Hierover informeert Mr. Timesaver u door contact met u op te nemen middels email of telefoon.

 

Voordat u uw kleding meegeeft gelieve altijd uw kleding te controleren op sleutels, papier, muntgeld, enzovoort.

 

Na het indienen van de bestelling wordt u per email een bevestiging toegezonden. Houd het meegegeven ordernummer bij de hand wanneer u contact opneemt. Als om bepaalde reden uw bestelling niet kan worden afgerond zult u hierover worden ingelicht door een medewerker van onze klantenservice.

 

Uw bestelling veranderen

Veranderingen kunnen worden doorgegeven tot maximaal drie uur voor deze afgehaald wordt. Hetzelfde geldt voor door te geven veranderingen in de bezorging. Verandering m.b.t. haal- en leveringstijden worden telefonisch of via email doorgegeven.

 

Annuleren bestelling

U kunt uw bestelling annuleren tot maximaal drie uur voor ophalen.

 

Kleurenscheiding

Indien u een ‘Wasserette Service’ selecteert houdt u er dan rekening mee dat Mr. Timesaver uw wasgoed niet op kleur zal scheiden. Wanneer u wit en kleur wasgoed gescheiden wilt laten wassen, zult u deze zelf gescheiden aan moeten bieden in twee verschillende tassen.

 

Afhalen en Bezorgen

Mr. Timesaver streeft naar uitstekende service om onze klanten in gemak en flexibiliteit te voorzien. Het is derhalve belangrijk te weten dat, vanaf het moment dat Mr. Timesaver uw bestelling heeft opgehaald, Mr. Timesaver de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor iedere schade of verlies over elk van uw items. Mr. Timesaver streeft er ten alle tijden aan dit te voorkomen. Bij niet-succesvolle afhaal of bezorging kunt u contact met Mr. Timesaver opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

 

Specifieke Wensen

Mr. Timesaver begrijpt dat het kan voorkomen dat u een specifieke wens heeft m.b.t. bijvoorbeeld wastemperatuur of soort waspoeder. Deze kunt u indienen onder de ‘Extra Informatie’ – sectie wanneer u uw bestelling plaatst.

 

Ontvangst Goederen – Schade en/of Ontevredenheid Melden

 

contact schade ontevredenheid algemene voorwaarden attentie info contact let op

 

Zorg ervoor dat u uw goederen ook controleert na het bezorgingsmoment. Schade/ontevredenheid dient binnen 24 uur na levering te worden gemeld. Mr. Timesaver behoudt het recht klachten te weigeren na de verstreken tijd.

 

Intellectueel Eigendomsrecht

  • Mr. Timesaver is eigenaar van alle intellectuele eigendommen op de site, alsmede de artikelen die erop zijn gepubliceerd.
  • Het is toegestaan van iedere pagina één kopie te printen voor eigen gebruik en het is toegestaan anderen binnen uw organisatie te attenderen op inhoud van de site.
  • Mr. Timesaver’s status, zoals de schrijvers van de artikelen op de site, dient altijd te worden erkend.
  • Niets van deze site mag zonder toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

 

Als u print, kopiëert of downloadt van deze site dat in strijd is met deze voorwaarden, zal het gebruiksrecht van deze site onmiddellijk worden geblokkeerd en bent uw verplicht om iedere kopie direct te retourneren of te vernietigen.

 

Privacy Beleid

Het is aan Mr. Timesaver vertrouwd uw privacyrechten te beschermen.

 

Algemeen

Mr. Timesaver wilt u erop wijzen dat de algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en dat zij geenszins van invloed kunnen zijn op uw wettelijke rechten. Het is Mr. Timesaver toegestaan wijzigingen aan te brengen in elk van de algemene voorwaarden en zal dit voortijdig mededelen via email.