Stomerij Bezorgservice: 5 Voordelen op een rij!

Stomerij Bezorgservice: 5 Voordelen op een rij!

Mensen hebben het drukker dan ooit, waardoor vrije tijd een spaarzaam goed is. Met zo weinig tijd voor onszelf zijn de berg vuile was en huishoudelijk klusjes het laatste waar we ons mee bezig willen houden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor makkelijkere oplossingen voor hun huishoudelijke taken.

 

Dit groeiende verlangen naar gemak heeft ons doen besluiten om Mr. Timesaver op te richten. Mr. Timesaver is een professionele bezorgservice in Den Haag, Leiden, Rotterdam & Delft met diensten als stomerij, wasserette, coupeur en schoenmaker. Dat is geen luxe, integendeel. Tegenwoordig beseffen drukke professionals, moeders en werkende ouders in het bijzonder dat een on-demand professionele stomerij en wasserette service echt noodzakelijk is.

 

Dus, welke voordelen biedt het inschakelen van Mr. Timesaver waar de meeste mensen geen weet van hebben?

 

De belangrijkste voordelen van het inschakelen van Mr. Timesaver noemen we hieronder. Aan het einde van het artikel begrijp je waarom drukke professionals gebruik maken van een service zoals die van Mr. Timesaver, en overweeg je het zelf misschien ook wel.

 

1. 7 dagen per week ophalen en bezorgen. Zelfs ‘s avonds!

 

inplannen schema elke dag open zondag weekend

 

Is jouw stomerij gesloten op het moment dat jij klaar bent met werken? Heb je er een hekel aan om je voor werktijd naar de stomerij te haasten, of daarna? De standaard openingstijden komen niet overeen met de behoeften van de drukke professional. Dat is waarom een service zoals die van Mr. Timesaver zo goed werkt. Je hoeft je niet eens meer bezig te houden met het brengen en halen van je kleding. Je kan een ophaal- en bezorgmoment inplannen dat jou perfect uitkomt! Zelfs ’s avonds met onze makkelijke 1 uur tijdvakken: vanaf 7 uur ‘s ochtends tot middernacht. Het inschakelen van een professionele stomerij bezorgservice in Den Haag was nog nooit zo makkelijk.

 

2. Bezorging op dezelfde dag

Een andere handigheid van Mr. Timesaver is de spoedservice. Als je jouw kleren echt op dezelfde dag weer nodig hebt, maakt Mr. Timesaver dat mogelijk. Neem simpelweg contact op met de klantenservice via info@mrtimesaver.nl of bel naar +088 184 6300. We raden je wel aan om een ophaalmoment vroeg in de ochtend te kiezen, zodat onze partner ruimschoots de tijd heeft voor de verwerking van jouw items. Dezelfde avond zijn ze klaar voor bezorging!

 

3. Stipte 24-uurs levering is standaard

 

snelle service 24 uur volgende dag

 

Stipte 24-uurs levering is standaard bij Mr. Timesaver. Vandaag ophalen betekent morgen bezorgen (voor sommige kledingstukken geldt een langere verwerkingstijd; dons jackets zijn hier een voorbeeld van). Onze openingstijden zijn van 7 uur ’s ochtends tot middernacht. Geef je bestelling door via de websiteemail of bel Mr. Timesaver 7 dagen per week op 0881846300. De klantenservice medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met alle vragen die je hebt.

 

4. Eenvoudige online betaalmogelijkheden

iDeal, PayPal, Credit Card (inclusief AMEX)

In tegenstelling tot veel andere stomerijen en wasserettes heb je geen kleingeld nodig om te betalen bij Mr. Timesaver. We hebben eenvoudige online betaalmogelijkheden, zoals: iDeal, PayPal en creditcards (inclusief American Express). Maar, contant betalen bij bezorging is ook mogelijk.

 

5. Extra diensten

 

gordijn stomen wassen strijken persen schoon stof

 

Kledingreparatie, schoenmaker en leerbehandeling

Bij Mr. Timesaver zijn we constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze diensten. Op dit moment bieden we: stomerij, wasserette, kledingreparatie, kleding vermaken, schoenmaker en leerbehandeling (leerbehandeling kan langer duren dan de verwerking van het gemiddelde kledingstuk). Mr. Timesaver verzorgt ook de reiniging van gordijnen/vitrage, karpetten/tapijten en ander huishoudelijk textiel, zoals bankhoezen.

 

Conclusie: jouw tijd is waardevol

Het binnen handbereik hebben van een stomerij, wasserette, coupeur en schoenmaker heeft grote invloed op jouw professionele en persoonlijke leven. Want de waarheid is: het leven is hectisch en het meest waardevolle ding dat je hebt, is tijd. Mr. Timesaver maakt het je makkelijk om er altijd op je best uit te zien.

 

Wasserette & Stomerij Bezorgservice Locaties

Met trots biedt Mr. Timesaver deze geweldige service aan in Den Haag (Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wateringen, Zoetermeer), Leiden, Rotterdam, Delft en Nootdorp.

 

Meer informatie over Mr. Timesaver? Klik hier.

 

Bespaart tijd sinds 2015! 😀

No Comments

Post a Comment