Veelgestelde vragen – Antwoorden op onze service, prijzen & meer

ALGEMENE VRAGEN

Wat is Mr. Timesaver?

Mr. Timesaver is een on-demand stomerij, wasserij, kleding- en textielreparatie, schoenreparatie en schoenverzorgingsservice. Met unieke ophaal- en bezorgdienst. Kortweg: uw hotelconcierge aan huis. Voor het ophalen en bezorgen kiest u de dag en tijd die perfect in uw drukke agenda passen: makkelijker kunnen we het niet maken!

Hoe werkt Mr. Timesaver?

Plan een ophaal- en bezorgmoment, selecteer de gewenste diensten en laat de rest aan ons over. Bij het ophalen neemt de medewerker een waszak mee voor het verzamelen van uw kledingstukken. We gaan op weg naar onze vertrouwde partners die zorg dragen voor het wassen, stomen, repareren en/of verzorgen. De schone kledingstukken worden bij u bezorgd in het door u geselecteerde tijdsblok.

Waarom Mr. Timesaver?

Wat Mr. Timesaver eigenlijk doet, is tijd creëren in uw agenda, precies waar u dat nodig heeft. Tijd om aan andere zaken te besteden dan aan die klusjes rond kleding, schoeisel en huistextiel. Die nemen we graag van u over, zodat u tijd hebt voor belangrijker zaken: zoals ontspanning.

 

U kunt gemiddeld 3,5 uur per week besparen door uw stomerij & was verplichtingen aan ons uit te besteden. Tegenwoordig is vrije tijd beperkt en die zou u niet aan de was moeten besteden. Lees dat boek uit, drink een wijntje, breng tijd door met familie, leer iets nieuws, wat dan ook!

Wat zijn de openingstijden?

Mr. Timesaver kan ophalen en bezorgen vanaf 7u ’s ochtends tot 10u ’s avonds, 6 dagen per week. Op Zondag zijn wij gesloten. Bezorging vindt 24 uur na ophalen plaats, of later indien gewenst. Snellere levering is mogelijk op verzoek.

 

!Let op: we bezorgen in het weekend anders dan doordeweeks!

Voor ophaalmomenten vóór zaterdagochtend 11 uur geldt nog de gebruikelijke 24 uur. Bij ophalen na zaterdagochtend 11 uur bezorgen we maandagmiddag na 12 uur.

Zijn jullie al actief in mijn buurt?

 

Mr. Timesaver helpt u graag in:

 

Den Haag

(inclusief: Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Wateringen, Voorschoten)

Leiden

Nootdorp

Delft

 

En binnenkort breiden we uit: schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent de eerste die het hoort. Dan ontvangt u meteen superhandige tips en ideeën over een goede leef- en werkbalans.

 

 

Waarom zou ik van jullie diensten gebruik maken in plaats van die van de stomerij / schoenmaker in mijn buurt?

Mr. Timesaver werkt met lokale stomerijen en schoenmakers met vele jaren ervaring. Ze garanderen dat uw items behandeld worden met de hoogst mogelijke zorg. We hebben veel stomerijen en schoenmakers getest, voordat we onze partners kozen. Daarom kunnen we u verzekeren dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht, iedere keer weer.

 

Bij ons wordt uw tijd op waarde geschat. U kunt uw kledingreiniging en schoenreparaties inplannen op een dag en een tijdstip die u het beste uitkomen. U hoeft u niet te houden aan de standaard 9 tot 5 openingstijden. Het is niet nodig om contant te betalen en u verliest het stomerijbonnetje nooit meer! We bezorgen standaard binnen 24 uur. Dus u hoeft niet te onderhandelen over de tijd dat uw kleren bij de stomerij zijn. U bepaalt wanneer u uw kleding terug wilt!

BESTELPROCES

Hoe kan ik met Mr. Timesaver beginnen?

Ga gewoon naar onze website en klik op DIRECT BESTELLEN. Maak uw persoonlijke account aan en ga door naar het plannen van een ophaalmoment. Zo volgt u simpel de stappen.

 

Is er een snellere manier om uit te checken / door het bestelproces te gaan?

Ja, die is er! Kies op de ‘selecteer diensten’ pagina simpelweg voor de optie ‘Spoedbestelling’. Het minimum bedrag voor een bestelling wordt geactiveerd. Ga hierna verder naar de pagina ‘Checkout’ en selecteer de betaalmogelijkheid ‘betaal later’. We sturen u een factuur na de voorwas inspectie. U kunt dan nog steeds betalen via ons beveiligde platform met iDeal, PayPal en Credit Card of contant betalen bij bezorging.

 

Hoe plan ik mijn bezorging?

Bezorgen gebeurt standaard minimaal 24 uur nadat u kledingstukken zijn opgehaald. Liever later? Geef het aan bij uw bestelling. Liever eerder? Bel ons voor de spoedservice: +31 (0)881 8463 00.

 

 

!Let op: we bezorgen in het weekend anders dan doordeweeks!

Voor ophaalmomenten vóór zaterdagochtend 11 uur geldt nog de gebruikelijke 24 uur. Bij ophalen na zaterdagochtend 11 uur bezorgen we maandagmiddag na 12 uur.

 

Bezorging op dezelfde dag?

Op verzoek verwerken we uw order op dezelfde dag. Bel voor de spoedservice en u hoort meteen of dat voor uw order mogelijk is: +31 (0)881 8463 00

 

Waar voer ik mijn kortingscode in?

U kunt een kortingscode invoeren bij het uitchecken / in uw wasmand. Speciale of seizoenskortingen worden automatisch verrekend in uw wasmand.

 

Ophalen/bezorgen op kantoor?

Ophalen en bezorgen doen we overal binnen ons servicegebied, dus natuurlijk ook op kantoor. Geef het door tijdens het bestelproces in de notitiesectie, en u hoeft niet eens meer thuis te blijven voor het bezorgen.

SERVICE & VEILIGHEID

Gekleurd en wit wasgoed

Om te voorkomen dat er kledingstukken zoek raken, wordt gekleurd en wit wasgoed niet gescheiden. In verband met kleurverloop raden we aan om voor gekleurd en wit wasgoed twee aparte wasservice opties te kiezen (b.v. 2x kleine was). Geef voor elke bestelling aan om hoeveel kleding het gaat en of u aparte wensen hebt.

 

Zijn mijn kledingstukken veilig?

Ja, uw kleding is in goede handen. We werken alleen met ervaren teamleden en samenwerkingspartners, die garant staan voor het leveren van kwaliteit van consistent niveau. Gaat er onverhoopt iets mis, dan helpen wij u natuurlijk zo goed mogelijk verder: lees hoe bij ‘aansprakelijkheid en restitutie’.

 

Verloren of beschadigde items

Bij beschadiging van een kledingstuk door ons breng- of reinigingsproces zorgt Mr. Timesaver voor kosteloze reparatie bij een derde partij brengen. Blijkt dat de schade niet hersteld kan worden, dan neemt Mr. Timesaver de volle verantwoordelijkheid op zich en zorgt voor vervanging van het kledingstuk (indien mogelijk), vergoeding of kortingverlening op toekomstige bestellingen. We willen u er wel op wijzen dat er uitzonderingen zijn. Meer informatie vind u bij ‘aansprakelijkheid en restitutie’.

 

Hoe bereid ik me voor op het ophaalmoment?

Zorg dat alle zakken van de kleding zijn gecontroleerd op muntjes, papier, sleutels en andere voorwerpen. Bij het ophalen wordt een waszak meegeleverd.

 

Kan ik mijn ophaal- of bezorgmoment aanpassen?

Ja, u kunt de tijden aanpassen. Bij voorkeur geeft u de wijzigingen minimaal drie uur voorafgaand aan de ophaal- of bezorgtijd door. Minder dan drie uur van tevoren de tijden aanpassen? Dat is in sommige gevallen mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid.

 

Wat als ik het ophaal- of bezorgmoment mis?

We begrijpen dat situaties niet altijd gunstig zijn en dat er onverwachte dingen gebeuren. Verzet het ophaal-/bezorgmoment als dit ineens niet uitkomt naar de eerstvolgende beschikbare mogelijkheid. Vergeet u ons in te lichten over de situatie? Verzet u het ophaal-/bezorgmoment niet op tijd? We rekenen €10 extra als er een timesaver voor de deur staat en u niet thuis bent.

KOSTEN & BETALING

Is er een minimum bedrag?

Ja, het minimum bedrag is €25,-

 

Hoe betaal ik voor de diensten?

U kunt betalen met Pay-Pal, iDeal, overboeking, Credit Card, of contant bij bezorging.

 

Hoe werkt de ‘betaal later’ optie?

Tijdens het checkout proces kunt u kiezen voor de optie ‘betaal later of contant bij bezorging’. We sturen u per e-mail een factuur met een betaal link (via daar kunt u nog steeds betalen met iDeal, PayPal of Credit Card) of u kunt contant betalen bij bezorging.

 

Wat zijn de prijzen?

Bekijk onze Prijslijst.

 

Zijn jullie prijzen hoger dan die van de stomerij in mijn buurt?

Gemiddeld zijn onze prijzen ietsje hoger dan die van de stomerij in uw buurt. Onze prijzen bevatten wel ophaal-/bezorgkosten en btw. Het stomen van een tweedelig pak kost meestal tussen de €16 en €22 euro in de winkel. Onze prijs is €18.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Bij Mr. Timesaver vragen we regelmatig onze gebruikers om feedback, nadat hun bestellingen zijn afgeleverd, om ervoor te zorgen dat onze service aan alle verwachtingen voldoet. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze service en de vele vijfsterrenrecensies die wij op Google en Facebook hebben ontvangen.

 

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over het reinigen, het persen of de behandeling van uw items, laat het ons dan weten. We halen dan graag kosteloos uw items weer op om ze te reinigen, totdat aan uw verwachtingen is voldaan. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

 

Bel ons alstublieft op 0881 846300 of mail ons binnen 24 uur na levering via info@mrtimesaver.nl.

WILT U MEER INFORMATIE, UITLEG OF VERHELDERING?

Lees meer over de werkwijze, de diensten van Mr. Timesaver, wat Mr. Timesaver doet en waarom dat goed gedaan moet worden.

LEES MEER

ONZE LAATSTE ARTIKELEN

  • (Witte) Overhemden: Hoe Voorkom Je Een Gele Vlek Rondom De Kraag

    U wilt net een overhemd aantrekken wanneer u realiseert dat de kraag geel is – ook al heeft u hem net gewassen. In sommige gevallen heeft u hem zelfs teruggekregen van de stomerij, nadat hij gewassen en gestreken werd. De vlek rondom de kraag is......

  • 4 redenen waarom jij een schoenreparatieservice zou moeten overwegen

    Schoeisel zijn erg belangrijk. De schoenen, die je draagt, beïnvloeden het lopen, jouw houding en niet te vergeten hoe jij eruit uit. Of het nu gaat om schoenen, laarzen, stiletto’s of jouw favoriete paar instappers, hun levensduur neemt aanzienlijk af naarmate je ze meer draagt.......

  • 4 Stappen Om Barbecue Saus Vlek Uit Uw Kleding Te Krijgen

    Lente is hier! De klok is een uur vooruitgegaan: het is langer licht buiten en dus is het tijd om te gaan barbecueën. Maar stel u eens voor hoe het is om thuis te komen van een heerlijke en gezellige barbecue met je vrienden en......

information mr timesaver tip the hague netherlands contact vragen veelgestelde faq questions

 

Mr. Timesaver Tip

Mr. Timesaver biedt huishoudelijke-, was- en vele andere tips op onze Facebook pagina! Vind Mr. Timesaver leuk om iedere week handigheidjes te leren, nieuwe blog posts van Mr. Timesaver te lezen en op de hoogte te blijven van de diensten en veranderingen in openingstijden.