Ben jij het ook helemaal zat om het altijd maar druk te hebben?

Ben jij het ook helemaal zat om het altijd maar druk te hebben?

Velen van ons komen op een punt in hun leven dat, hoe hard we het ook proberen, er geen extra ruimte meer op de dag is. We willen misschien onze ware passies volgen, gaan sporten, een boek lezen of gewoon wat tijd voor onszelf hebben, maar er is altijd weer een nieuwe was te doen of ander kleine taken die niet lang duren, maar uiteindelijk wel veel tijd kosten.

 

We zorgen altijd voor klusjes, klusjes, klusjes! Het vinden van ruimte in je leven voor wat quality time met vrienden of het gezin of gewoon een middagje joggen is moeilijk te vinden. Zou het niet geweldig zijn als iemand je zou kunnen helpen bij de alledaagse taken van het leven, zodat jij wat meer tijd voor jezelf zou kunnen hebben? Daarom zijn wij er voor je.

 

informatie mr timesaver tip den haag nederland stomerij contact opening open now dry clean on demand

Wij zijn Mr. Timesaver en we zijn er om je te helpen tijd te besparen. Van stomerij- en wasserijdiensten tot reparaties en vermaken, Mr. Timesaver biedt een breed scala aan diensten om aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Wij zijn een ophaalservice op aanvraag voor stomerij- en wasserijdiensten, die ook nog andere diensten aanbiedt. We kennen de beste professionals van de stad – van schoenmakers tot kleermakers – die jouw schoenen kunnen herstellen of jouw broek kunnen vermaken, dus laat ons even weten wat je nodig hebt en wij kunnen je helpen.

 

Drukke professionals en moeders, jullie kunnen weer vrije tijd claimen! Zeg ‘vaarwel’ tegen de meest alledaagse klus ter wereld: de was. We zorgen voor alle details, zodat jij weer aan het werk kunt gaan of gewoon meer tijd kunt doorbrengen met degenen waarvan je het meest houdt.

 

Jouw stomerij dienst op aanvraag: wanneer jij ons nodig hebt en waarbij jij ons nodig hebt.

delivery van truck bezorgbus stomerij dienst beste

 

Bij Mr. Timesaver willen we het je gemakkelijk maken. We halen jouw artikelen die gewassen of gestoomd moet worden op (in een speciale tas van Timesaver) wanneer het jou uitkomt. In tegenstelling tot de meeste stomerijen, die alleen tijdens kantooruren geopend zijn, zijn wij dagelijks in de avond open en wordt jouw was 24 uur later of nog sneller als je dat wilt weer afgeleverd. Laat het ons gewoon even weten!

 

Voor ons is het belangrijk om alles tot in de puntjes te verzorgen en wij bieden 100% tevredenheid. Je hoeft niet langer naar de stomerij te snellen voordat ze gaan sluiten of je zorgen te maken over je bonnetje van de stomerij dat je bent verloren! Probeer ons eens en kijk dan eens hoeveel ruimte er beschikbaar komt in jouw leven. Wij persen, herstellen, vouwen en reinigen vrijwel alles: zakelijke pakken, beddengoed, donzen jassen, gebreide kleding, bruidskleding, avondkleding, enz.

 

Herinneringen doen er wel toe. En dat geldt ook voor de tijd, die het kost om iets nieuws te leren. Geniet van een glas wijn. Neem je partner mee uit eten. Schrijf je in voor een cursus om een vreemde taal te leren. We zijn er om je te helpen concentreren op wat er belangrijk is. Wanneer jij tijd bespaart, bespaart je ook geld. Jouw leven is waardevol, verspil dus geen kostbare tijd. Bel ons vandaag nog of plaats eenvoudig op onze website jouw bestelling via: mrtimesaver.nl/

No Comments

Post a Comment