(Witte) Overhemden: Hoe Voorkom Je Een Gele Vlek Rondom De Kraag

(Witte) Overhemden: Hoe Voorkom Je Een Gele Vlek Rondom De Kraag

U wilt net een overhemd aantrekken wanneer u realiseert dat de kraag geel is – ook al heeft u hem net gewassen. In sommige gevallen heeft u hem zelfs teruggekregen van de stomerij, nadat hij gewassen en gestreken werd. De vlek rondom de kraag is al tijden een pijnpunt voor vele mannen en vrouwen. Maar, net als elk ander probleem kunnen wij dit oplossen. U kunt iets doen om het te voorkomen of om het te verhelpen.

 

HET VOORKOMEN VAN EEN GELE VLEK RONDOM DE KRAAG VAN UW OVERHEMD

Voordat we praten over hoe u goed kan omgaan met een gele kraagvlek moeten we eerst begrijpen waar deze vlek vandaan komt voordat we deze kunnen voorkomen (of verminderen). De onplezierige vlek rondom uw kraag wordt veroorzaakt door zweet en de combinatie van dode huidcellen, oliën die door uw huid worden geproduceerd en uw persoonlijke productgebruik.

 

 

Hygiëne en Overhemden

 

overhemdservice stomerij den haag wassenaar rotterdam delft

Jammer genoeg kan er niet veel gedaan worden tegen zweet, behalve het gebruik van hygiëne doekjes voor uw nek gedurende de dag en/of een beetje (baby)poeder op uw nek te doen na het douchen. Wanneer u erg veel last hebt van deze vlekken rondom uw kraag, kan het geen kwaad om een paar extra hygiëne gewoontes toe te voegen aan uw routine om deze ringen te kunnen voorkomen. Het gebruiken van douchesponzen of washandjes is een goede manier om uw nek wat extra aandacht te geven tijdens het douchen. Als u een persoon bent die na het douchen bodylotion gebruikt of andere schoonheidsproducten, vergeet dan niet om uw nek even af te vegen voordat u uw overhemd aantrekt. Dit is om te voorkomen dat deze producten worden opgenomen door de kraag (en rondom uw oksels).

 

 

Het Vaker Dragen & Strijken

 

overhemd strijken den haag rotterdam delft

Velen hebben de gewoonte om een overhemd meerdere keren te dragen vóór het wassen, dit is helaas niet de beste manier om het overhemd voor langere tijd in goede staat te houden. Het wordt afgeraden een overhemd vaker te dragen voordat u hem wast aangezien de vlekken van de eerste keer dragen, door je lichaamstemperatuur, zichtbaar worden wanneer u het overhemd voor een tweede keer draagt.

 

 

HOE BEHANDELD U DE GELE VLEK RONDOM UW KRAAG THUIS

 

gele vlek rondom de kraag overhemd

 

Er zijn veel producten beschikbaar om de gele vlek rondom uw kraag te kunnen behandelen. De meesten zijn verkrijgbaar in bijna elke winkel maar, aangezien iedereen een andere lichaam heeft is het moeilijk te zeggen dat er een specifiek product is dat uw geval zal verhelpen. Een nadeel van deze producten en behandelingen is dat deze een nog ergere vlek kunnen veroorzaken als u het niet goed gebruikt. Daarom raden wij aan dat u dit laat doen door een professioneel. Een professionele was & droog service zal de vlek voorverwarmen en met verschillende formules proberen de vlek te verlichten of weg te krijgen. Hierdoor zal er minimale kans zijn dat de vlek permanent wordt.

 

 

Belangrijke opmerking: Als u niet zeker weet hoe u deze vlekken goed moet behandelen, kunt u het best laten verhelpen bij een professioneel. Het verkeerd behandelen van uw kleding kan de vlek verergeren en het moeilijker of onmogelijk maken om deze uit uw kledingstuk te krijgen. Meer info hier.

 

 

Bonus: Tips om uw overhemd er tiptop uit te laten zien

 

ring collar stain yellow dress shirt white

 

–       Zorg ervoor dat u uw nek niet vergeet schoon te maken onder de douche

–       Minimaliseer het gebruik van lotions, oliën, parfums en andere producten rondom uw nek

–       Was uw overhemd nadat u hem hebt gedragen, vooral als deze wit is

 

 

Andere voordelen van het gebruik maken van een stomerij bezorgservice en meer, klik hier.

Gebruikt u onze service voor het eerst? Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling met code welkom10

No Comments

Post a Comment