Wilt U Kleding Laten Stomen? Hier zijn 5 voordelen van een Stomerij

Wilt U Kleding Laten Stomen? Hier zijn 5 voordelen van een Stomerij

Sommige mensen beschouwen de gang naar een professionele stomerij als luxe. Anderen die de voordelen van stomen begrijpen, weten dat het niet gewoon een optie is maar een noodzaak. De stomerij geeft resultaten die je met thuis wassen nooit krijgt. Niet alle kleding vraagt om een stoombeurt, maar goed zorgen voor je kledingstukken is wel essentieel voor het behoudt van hun schoonheid en levensduur.

 

Maar eerst, waar is een stomerij voor?

Een stomerij gebruikt vloeistoffen om vlekken en vuil uit stoffen te verwijderen. Het grote voordeel van een stomerij is het vermogen om vet en olie op te lossen op een manier waarop water dat niet kan. Natuurlijke vezels zoals zijde en wol behouden hun schoonheid als ze gestoomd worden, maar krimpen, verwringen en verliezen zelfs kleur als ze in water worden gewassen. Synthetische vezels, zoals polyester, reageren ook goed op stomen. Terwijl ze olievlekken kunnen behouden na het wassen in water. De stomerij helpt kledingstukken in een ‘als nieuw’ conditie te retourneren door krimpen, kleurverlies en verandering van textuur te voorkomen.

 

Op kleding labels staat precies welke kledingstukken je het beste kunt laten stomen. Als je de informatie om welke reden dan ook niet van het label kan halen, vertrouw dan op het advies van een professionele stomerij. Zo ga je nooit de mist in. De voordelen van stomen gaan verder dan alleen het verwijderen van vlekken en het opfrissen van kleding. Wanneer je ze allemaal weet, zul je je afvragen waarom je de stomerij niet eerder hebt ingeschakeld.

 

stomerij dienst in den haag, rotterdam, delft, wassenaar, rijswijk, scheveningen, thuis bezorgen randstad, zuid holland

 

Dus, wat zijn de voordelen van kleding stomen?

1. Stomen is minder schadelijk

De stomerij van tegenwoordig gebruikt groene producten en die zijn minder schadelijk voor je kleren dan het ouderwetse thuis wassen en drogen. Je delicate kleren die speciale aandacht nodig hebben, worden altijd behandeld met de beste zorg. Combineer dat met de jarenlange ervaring die onze stomerijen hebben voor de Haagse top en je weet dat je er zeker van kan zijn dat jouw kleding in goede handen is.

 

2. Professionele stomerijen hebben aandacht voor detail

 

overhemd hanger persen strijken gestreken stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding rotterdam den haag delft

 

Als je thuis je was doet, moet je ook drogen, vouwen en strijken. Maar, als je je kledingstukken door een professional onder handen laat nemen, kunnen ze deze details voor je verzorgen. Je hoeft je kleding alleen nog maar in de kast te hangen. Laat jouw kledingstukken ophalen en thuisbezorgen in Den Haag (Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam en Voorschoten), Leiden, Rotterdam & Delft 7 dagen per week. Met deze handige service hoef je jezelf en je kleren nooit meer naar de stomerij te slepen.

 

3. De stomerij is perfect voor het verwijderen van vlekken en geurtjes

Huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes verwijderen vlekken weleens, maar dat gaat vaak ten koste van je kleding. Het is een beter idee om je kledingstukken toe te vertrouwen aan een professionele stomerij die kundig de vlekken en geurtjes verwijdert. Als je overweegt om kledingstukken weg te gooien, omdat je bepaalde vlekken of geuren niet weg krijgt, laat een professionele stomerij de items eerst inspecteren. Wie weet is er nog wat aan te doen!

 

4. Stomerijen hebben de capaciteit om grote items te reinigen

Stomerijen kunnen grote items reinigen, bijvoorbeeld gordijnen, tapijten, bankhoezen en dekbedden, waarvan de schoonmaak thuis een onmogelijke taak lijkt. Het inschakelen van een professionele stomerij service voor je kleding en grotere items bespaart je tijd en is weer een ding minder om je druk over te maken in je toch al volle agenda.

 

5. Stomen houdt je kleding langer mooi

Door het professioneel stomen en persen van je kleding worden ze niet blootgesteld aan de beweging van de wasmachine die vezels doet slijten. Hierdoor blijven je kleren langer mooi. De kleuren van de kleding blijven helderder en je bespaart geld doordat je minder vaak nieuwe kleren hoeft te kopen.

 

Conclusie: Jouw tijd is waardevol!

De kern die we proberen duidelijk te maken, is dat jouw tijd waardevol is. De tijd die we doorbrengen met onze familie en vrienden is beperkt en wordt vaak overschaduwd door werk en volle agenda’s. De was doen is een klus die je hele dag in beslag kan nemen. En dan is er nog het strijken. Een mand vol was strijken, is niet aantrekkelijk voor iemand met andere prioriteiten. Is het al dat gedoe waard alleen om een paar euro’s per maand te besparen?

 

Over Mr. Timesaver Stomerij Dienst in Den Haag, Leiden Rotterdam & Delft

Mr. Timesaver is een on-demand ophaal- en bezorgservice met stomerij dienst, wasservice, kleding reparatie en schoenmaker. Momenteel bieden we onze diensten aan in  Den Haag (inclusief: Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Voorschoten), Leiden, Rotterdam en Delft. Mr. Timesaver is de enige ophaal- en bezorgdienst die 7 dagen per week open is, vanaf 7 uur ’s ochtends tot middernacht. Je bestelling inplannen is heel eenvoudig. Bezoek onze website mrtimesaver.nl en in een paar klikken ben je klaar. Er goed uitzien was nog nooit zo makkelijk.

No Comments

Post a Comment