7 Redenen Waarom Wij De Beste Stomerij Bezorgoptie Voor U Zijn

7 Redenen Waarom Wij De Beste Stomerij Bezorgoptie Voor U Zijn

Zoals u in onze eerdere blogs hebt gelezen, zitten er veel voordelen aan het gebruiken van een stomerij bezorgdienst. Waarom zou u toch Mr. Timesaver boven andere diensten moeten verkiezen? Nou, er is niemand zoals wij. De volgende punten zullen u vertellen waarom wij de beste keuze zijn voor u.

1. U BESTELT MET MR. TIMESAVER, DUS WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR UW KLEDING

Er zijn andere bedrijven die een soortgelijke service leveren als wij. Maar het verschil is dat zij alleen de bestelling behandelen en uw bestelinformatie dan naar de wasserette, stomerij of tussenpersoon brengen. In dat geval is de stomerij of tussenbedrijf verantwoordelijk voor het ophalen en bezorgen van uw spullen. U hebt dan geen idee wie dit zijn en wat ze precies met uw kleding hebben gedaan. In andere gevallen, uw spullen worden opgehaald en bezorgd bij een koerier van een ander bedrijf. Wie is er dan verantwoordelijk voor uw spullen wanneer ze kapotgaan of kwijtraken?

 

Wanneer u gebruik maakt van de Mr. Timesaver services, komt een van onze Timesavers uw spullen ophalen, checkt deze, brengt deze naar een geschikte partner, haalt ze vervolgens weer op en brengt uw spullen uiteindelijk weer terug naar u.

Er komt geen tussenpersoon aan te pas. Hierdoor wordt de kans dat er iets mis gaat, zoals een kledingstuk dat verloren raakt of beschadigt, minder. Na het schoonmaken en repareren, zullen wij uw items bewaren totdat ze terug worden gebracht. Wij zijn degene die de verantwoordelijkheid op ons nemen wanneer wij uw spullen meenemen. U bent ervan gerust dat wanneer er iets mis mocht gaan, wij de verantwoordelijkheid hiervoor nemen.

2. WIJ ZIJN CONTINU AAN HET VOORUITGAAN

Wij bestaan nu ongeveer 2 jaar, en wij kunnen ons bijna niet meer herinneren hoe onze service, website, en kwaliteit was toen wij nog maar net waren begonnen. Wij zijn enorm gegroeid in een relatief korte tijd. Wij luisteren naar u als klant om onze service aan te passen aan uw wensen. Wij zijn constant bezig met nieuwe manieren om de klantenervaring nog beter te maken. Veranderingen zijn er dus regelmatig. Over een jaar herinnert u het proces misschien niet eens meer zoals het nu is!

3. ONZE BEZORGDIENST IS SUPER FLEXIBLE! WIJ ZIJN AL ACTIEF IN DEN HAAG, ROTTERDAM EN DELFT EN LEIDEN!

calendar open weekend sunday everyday today schedule pick-up dry delivery calendar open weekend sunday everyday today schedule pick-up dry delivery rotterdam delft and the hagueGeen enkel ander bedrijf levert zoveel flexibiliteit en gemak op als wij. 7 dagen per week gebruiken wij altijd 1 uurs tijdvakken voor het ophalen en terugbrengen van uw spullen. Standaard de volgende dag leveren wij uw spullen aan huis (met uitzonderingen van de volgende: gordijnen, tapijten en bruidsjurken). We zijn zelfs open op zondag. Wilt u de afspraak verplaatsen, of moeten uw spullen op een ander adres geleverd worden? Geen probleem! Geef ons een belletje. Uw tijd is belangrijk voor ons. Vertel ons wanneer en wij zullen er zijn! U hoeft u geen zorgen te maken over onze openingstijden, of u te haasten na werk.

4. WIJ TESTEN DE SERVICES VAN ONZE PARTNERS OM KWALITEIT TE GARANDEREN

good people professional trustworthy friendly service

Wanneer u gebruikt maakt van een andere leverancier weet u nooit zeker of bij de kleermaker of schoenmaker uw spullen de juiste behandeling krijgen. Wij testen de services van onze partners voordat we een partnership aangaan. Dit garandeert hoge en voortdurend kwaliteit iedere keer. Onze partners zijn ervaren en bekend in en om Den Haag en Rotterdam. Het zijn professionals met een zelfgecreëerde reputatie.

5. WIJ WETEN ALTIJD PRECIES WAAR UW KLEDINGSTUKKEN ZIJN

shirt hanger-clean pressed ironed

Omdat wij zelf uw bestelling ophalen, bezorgen en alles hiertussen doen voor u, weten wij altijd precies waar uw spullen zich bevinden. Uw spullen worden zorgvuldig genummerd, schoongemaakt, gerepareerd en bewaard waarna thuisbezorgd. Ook zullen uw spullen apart worden behandeld van andere bestellingen of klanten die onze partners hebben.

6. BEKENDE GEZICHTEN

De kans zit er dik in dat de Timesaver die uw spullen heeft opgehaald hem ook weer bij u terugbrengt. Onze Timesavers hebben hun eigen gebieden waar ze verantwoordelijk voor zijn. Dit betekent dan ook dat u vaak een bekent gezicht zal zien wanneer u gebruikt maakt van onze service. U kunt daarom op ons rekenen en bouwen. Het is daarom ook niet vreemd wanneer de kinderen van een klant onze Timesaver omarmd wanneer deze aan de deur komt.

7. DE BESTE STOMERIJ BEZORGDIENST = SCHERPE PRIJZEN & MEER VOORDELEN

Onze prijs wijkt niet veel af van onze lokale concurrenten. Het enige grote verschil is dat wij meer voordelen bieden dan de lokale wasserette bij u om de hoek. Onze prijs is inclusief het ophalen en bezorging de volgende dag. Zelf in de weekenden en de avonduren blijft onze prijs hetzelfde. Wij bieden een loyaliteit kaart aan. Met deze loyaliteit kaart spaart u stempels bij elke bestelling. De voordelen van deze kaart zijn: een gratis beddengoed service, schoenpoets service en tenslotte 20% korting op een hele bestelling. Dit soort aanbiedingen zal je niet krijgen bij de wasserette bij u in de straat!

8. BONUS: UW TIJD IS BELANGRIJK VOOR ONS

same day delivery service fast overnight night

Aan het eind van de dag is het makkelijker maken van uw leven een van onze belangrijkste doelen, en zullen wij er elke dag alles aan doen om dit waar te maken. Natuurlijk hebben wij groot belang voor een hoge kwaliteit wassen en repareren van uw items, maar met Mr. Timesaver, krijgt u meer dan alleen schone kleding en gepolijste schoenen. U zal bij ons door het gemak rust krijgen en u geen zorgen hoeven te maken. Iets meer tijd om even op adem te komen van bijvoorbeeld een lange werkdag. En wij zullen altijd dag en nacht blijven werken om uw leven een beetje makkelijker te maken.

 

HAAST U NA WERKTIJD NOOIT MEER NAAR DE STOMERIJ.

plant eenvoudig een ophaalmoment bij u thuis of op kantoor met de beste stomerij bezorgdienst in Nederland. Een vriendelijke timesaver haalt uw kledingstukken op en bezorgt ze op de door u gekozen dag en tijd. Mr. Timesaver is momenteel actief in: Den Haag (inclusief: Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschenveen, Wateringen, & Nootdorp), Rotterdam & Delft.

Gebruikt u onze service voor het eerst? Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling met code welkom10

HOE ONZE SERVICE WERKT

U hoeft nooit meer zorgen te maken over vuile kleren, strijken of ongepoetste schoenen. Zo simpel is het!

online bestellen thuisbezorgd mobiel laptop mac tablet ipad icoon stomerij in wassenaar

 

1. PLAATS UW BESTELLING

Log in, plan de ophaal en bezorging van uw items door tijdsblokken (zelfs ’s nachts!) te selecteren, kies de stomerij dienst, wasservice, reparatie en/of schoenservice die u nodig hebt en check uit.

bezorg dienst thuis stomerij busje wasserette schoen poetsen

 

2. ITEMS WORDEN OPGEHAALD

Een timesaver haalt uw items op, in het geselecteerde tijdsblok, en neemt ze mee naar onze gespecialiseerde partners die uw items vervolgens wassen, strijken, poetsen en repareren.

overhemd hanger persen strijken gestreken stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding wassenaar den haag rotterdam

 

3. ITEMS WORDEN BEZORGD

U kunt nu lekker ontspannen! Uw kleding en schoenen worden fris, gestreken en gepoets bij u thuis bezorgd in het tijdsblok dat u hebt gekozen. Nooit meer naar de stomerij of wasserette? Check ✓

LEES MEERBESTELLEN

Wat onze klanten over ons zeggen

Prima service! Op tijd gehaald en gebracht. Zoals afgesproken! En prima kwaliteit geleverd!
Ideaal. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

 ★★★★★

– Patrick K.

Super service. Leuke, persoonlijke behandeling en altijd snel klaar.

 

 ★★★★★

– Jacco H.

Erg veel makkelijker kan bijna niet. Een telefoontje wanneer de kleding opgehaald wordt en gebracht. Scherp geprijsd en goede kwaliteit.

 

 ★★★★★

– Ronald P.

BEKIJK ONZE EXPLAINER VIDEO HIER!

Het personeel is professioneel en vriendelijk, mijn pak was opgehaald en netjes op tijd terug gebracht. Ze kregen zelfs de vlek eruit . Echt aan te raden.

 

 ★★★★★

– Edric J.

Telefonisch afspraak gemaakt voor halen en brengen. Netjes op tijd en uitstekende service!

 

 ★★★★★

– Arlo Van H.

Aandacht en service staat centraal bij Mr Timesaver. Afspraak is afspraak en je kleren worden afgeleverd volgens afspraak. Een echte aanrader.

 

 ★★★★★

– Raymond W.

Wat een uitkomst! Persoonlijke en snelle service, en mijn kleren waren perfect gereinigd. Een paar klikken en alles was geregeld. Ik ben echt zeer tevreden met Mr. Timesaver!

 

 ★★★★★

– Kevin M.

Meer reviews lezen? Vind ons op Google en like ons op Facebook.

No Comments

Post a Comment