Vermijd Een Slordige Look: Maakt U Ook Weleens Deze 7 Outfit Fouten?

Vermijd Een Slordige Look: Maakt U Ook Weleens Deze 7 Outfit Fouten?

We willen er allemaal goed en verzorgd uitzien. We proberen dit bijna elke dag, maar soms zijn we ook een beetje lui en denken we dat we wegkomen met een paar van de volgende beslissingen, vooral #5! Een frisse en stijlvolle look kan erg makkelijk, u hoeft maar een paar kleine veranderingen toe te passen aan uw routine. Hierbeneden noemen we een paar dingen die u beter kan vermijden wanneer u van u beste kant wilt laten zien.

 

1. UW SCHOENEN NIET BEHANDELEN OF SCHOONMAKEN

Zou u, uw huis verlaten in modderige en vieze kleding? Ik denk het niet!

 

outfit looks bad with unpolished shoes

 

Waarom dan wel met vieze en doffe schoenen? Even snel een doekje over een vlekje voordat u het huis verlaat helpt al zodat het niet erger wordt. Doordat u uw schoenen vaak schoonmaakt en even behandeld, blijven ze langer mooi en zal het materiaal langer goed en flexibel blijven. Dit zou u eigenlijk elke keer moeten doen nadat u ze ongeveer twintig keer hebt gedragen. Dit houdt ze in tiptop conditie. Uw schoenen naar de schoenmaker brengen hoeft niet veel moeite te kosten. Laat daarom uw schoenen behandelen door Mr. Timesaver. Wil u meer weten over onze schoenen reparatie diesnten, klik hier.

 

2. OUTFIT DRAGEN MET KLEINE GAATJES OF ANDERE KLEINE BESCHADIGINGEN

De beste manier om het meeste uit uw favoriete kleding te halen is om bij de eerste tekenen van slijtage direct aan te kappen. Kleine gaatjes rondom de oksel van uw favoriete blouse, of bij de kruis van uw broek? Breng ze dan direct naar een kleermaker! Zij moeten deze makkelijk en snel kunnen repareren voordat de slijtage niet meer te verhelpen is. Slechte rits? Vervang deze dan! Knopen die van uw jas vallen? Laat ze weer aannaaien! Mr. Timesaver biedt deze service ook. Inclusief ophalen en afleveren bij u aan de deur.

 

3. SHIRTS, TOPS & ANDERE KLEDINGSTUKKEN NIET STRIJKEN

kreukels overhemd outfit slordig

 

U werkt hard. Dat snappen we! Strijken is niet voor iedereen een pretje en het neemt veel van uw tijd. Als uw uiterlijk erg belangrijk is in uw dagelijks leven, voor bijvoorbeeld uw werk, dan vindt u het vast niet erg om iets meer tijd aan uw kleding te besteden.

 

De makkelijkste manier om kreukels aan te pakken is ze te voorkomen of in ieder geval de kans om deze te krijgen te minimaliseren. Lees wat er op uw label staat zodat u er zeker van bent dat u met de juiste temperaturen wast en droogt. Wat u ook kan doen is uw kleding ophangen direct na het drogen.

 

Sommige kleding zal altijd nog een beetje gestreken moeten worden, ondanks het wassen en drogen. Een service zoals Mr. Timesaver kan dit een stuk makkelijker maken voor u. Wij halen, wassen, drukken en vouwen al uw artikelen. Dit allemaal voor ongeveer dezelfde prijs als wanneer u naar een stomerij of een wasserette gaat!

 

4. HET DRAGEN VAN VERSLETEN KLEDING

worn-out jeans

 

Soms gaat slijtage of beschadiging onopgemerkt aan u voorbij. Kleine gaatjes en scheurtjes bij het kruis van uw broek zouden kunnen leiden tot een enorm gênante situatie. Dit gebeurt sneller bij de kleren die we het liefst dragen. Slijtage is een normale zaak wanneer het aankomt op kleding. Kleding kan niet voor altijd in perfecte staat blijven. Kleding dat nog gedragen zou kunnen worden zou u altijd kunnen doneren aan het leger des heils, zo niet, dan is het misschien tijd om afscheidt te nemen.

 

5. PLUIS EN DIERENHAAR OP UW KLEDING LATEN ZITTEN

Mensen hebben de nijging om dingen op te merken. Met name pluis en dierenhaar op kleding wordt vaak gespot. Met donkere kleding is dit zelfs nog erger. Hou een kleding roller bij de hand. Heeft u deze niet, dan kunt u ook tape gebruiken. Als u huisdieren hebt, zoals katten, dan zou u een kledingroller op een makkelijke plek kunnen leggen, zoals uw auto, de badkamer of uw handtas.

 

6. EEN TE LANGE BROEK

Zoomlijnen mogen de vloer niet raken. Dit maakt ze vies en ze beschadigen veel sneller. Breng uw broek naar een kleermaker bij u in de buurt of laat hem ophalen door Mr. Timesaver. Meet de precieze lengte die de broek moet zijn en geef deze aan met spelden, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw broek ingekort wordt. Wilt u meer weten over onze kleding reparatie diensten, klik hier.

 

7. UW MOOISTE SCHOENEN NIET LATEN MAKEN

Schoenen zijn enorm belangrijk. Uw schoenen beïnvloeden hoe u loopt, hoe u staat en niet te vergeten hoe u uzelf presenteert. Of u nu schoenen, laarzen, stiletto’s of uw favoriete instappers draagt, hoe vaker u ze draagt hoe sneller ze slijten. Elk jaar, een miljoen paar schoenen wordt weggegooid, zelfs uw favoriete paar! Dit is het moment wanneer de schoenmaker in beeld komt. Wat de meesten niet realiseren is dat een professionele schoenmaker kan helpen om uw favoriete paar schoenen weer tot leven te brengen, en daarmee een langer leven te geven! Het is misschien een beetje ouderwets, maar geloof ons, uw voeten en portemonnee zullen dankbaar zijn voor deze behandeling!

 

MEER REDENEN NODIG WAAROM U MR. TIMSAVER MOET GEBRUIKEN?

Er zitten veel voordelen aan het gebruiken van een drycleaning laundry breng service, zoals u al hebt gelezen in één van onze blogs. Maar zou u Mr. Timesaver gebruiken in plaats van een andere service? Nou, er is niemand zoals wij. Check out ons volgende punt om meer te weten te komen waarom wij de beste keuze zijn voor u!

 

Ontdek hier waarom u Mr. Timesaver moet gebruiken.

No Comments

Post a Comment