Je persoonlijke Timesaver wanneer het jou uitkomt: Hoe Mr. Timesaver werkt

Je persoonlijke Timesaver wanneer het jou uitkomt: Hoe Mr. Timesaver werkt

Kun je je de dagen nog herinneren dat je moest zoeken naar een goede en betrouwbare stomerij, en als je die gevonden had, je al je vuile kleren moest dragen naar de winkel die misschien wel of niet dichtbij was bij waar je woonde? Nou, die dagen zijn allang voorbij. Mr. Timesaver geeft je de mogelijkheid om dit allemaal gedaan te krijgen zonder gedoe. En het beste? GRATIS OPHALEN EN BEZORGEN, 7 DAGEN PER WEEK. Dat is nog eens gemak binnen handbereik!

 

Vergeet het wachten in de rij tijdens je lunchpauze, je haasten naar de stomerij of schoenmaker na werktijd of je waardevolle weekend besteden aan wassen en strijken van overhemden. Mr. Timesaver streept alles van je to-do lijst af.

 

Welke diensten verlenen we?

Bij Mr. Timesaver streven we naar hoge kwaliteit dienstverlening en excellente klantbeleving met een flexibele, warme en vriendelijke houding elke en iedere keer weer.

 

De diensten die we op dit moment in Den Haag, Leiden, Rotterdam en Delft verlenen, zijn:

 

Stomerij:

  • Overhemden & pakken
  • Jurken
  • Jassen & Jackets & meer

Wasservice

  • Wassen, drogen & vouwen

Kleding reparatie en Kleding vermaken

Schoenmaker:

  • Poetsen
  • Verzorgen & meer

Beddengoed Service

  • Lakens wassen en persen
  • Dekbed wassen of stomen

Tapijt en Gordijn Reinigingsservice

 

Al deze diensten bezorgen we tot aan je deur, 7 dagen per week. Vanaf  7 uur ’s ochtends tot middernacht. Zo makkelijk is het.

 

Wat maakt Mr. Timesaver zo speciaal?

Gemak:  We zijn 7 dagen per week open! Je kan jouw ophaal- en bezorgmoment inplannen in comfortabele 1-uurs tijdvakken tussen 7 uur ’s ochtends en middernacht! We zijn er waar en wanneer je ons nodig hebt. Wil je dat we kleren ophalen of bezorgen op zaterdag of zondag? Onze Timesavers staan klaar om je te helpen.

 

Betrouwbaar: Stipte 24-uurs levering is bij ons standaard, maar later mag altijd – net wat jou het beste uitkomt! Een van onze Timesavers staat voor je deur op de afgesproken tijd. We kunnen ophalen en bezorgen bij je thuis, op kantoor en zelfs bij je hotel in Den Haag, Leiden, Rotterdam of Delft. Bezorging op dezelfde dag is op verzoek ook mogelijk.

 

Klanttevredenheid: Onze diensten passen bij de moderne wereld en daarbij hechten we veel waarde aan het menselijke contact. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We houden van ons werk – en dat merk je. Onze Timesavers leveren superservice met een glimlach: wedden dat jij daar ook blij van wordt.

 

Mr. Timesaver bespaart jou tijd, zodat jij je kunt focussen op belangrijkere dingen.

 

Mr. Timesaver: Hoe het werkt

Na het aanmaken van je account en het plaatsen je bestelling komt een Timesaver je kledingstukken ophalen op de dag en tijd die je hebt gekozen. Ons expert team zorgt op de meest zorgvuldige manier voor de reiniging van jouw kleren. Laat het ons weten als je speciale wensen hebt. Natuurlijk volgen we deze speciale instructies van jou op de voet, maar we slaan ze ook op voor een volgende keer.

 

Hoe start je met deze makkelijke dienstverlening?

Het aanmaken van een account is super simpel. Login online op onze website en kies je ophaal- en bezorgmoment op de dagen en tijden die voor jou goed uitkomen. We halen kleding op vanaf 7 uur ’s ochtends tot middernacht.

 

Onze service gaat zowel doordeweeks als in de weekenden het klokje rond. Dat betekent dat we ophalen en bezorgen in de ochtend voor werk, gedurende de dag en zelfs in de avond. Perfect voor de volle agenda van de drukke professional. We ontzorgen je wanneer het jou goed uitkomt. Zelfs wanneer je je kleren op dezelfde dag weer nodig hebt, maken wij dit mogelijk. Neem zo vroeg mogelijk contact met ons op en binnen een paar minuten weet je of het lukt.

 

Of je jouw kleren nou op wilt laten halen in Den Haag (Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten of Zoetermeer), Leiden, Rotterdam of Delft, wij staan voor je klaar.

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem vandaag nog contact met ons op via: +31 (0)88 184 6300 of stuur ons een e-mail: info@mrtimesaver.nl. We helpen je graag.

 


No Comments

Post a Comment