Maak per week 3,5 uur tijd voor jezelf vrij: how to

De meeste werkende ouders voelen zich weleens opgejaagd. We willen een goede werknemer zijn, maar ook een leuke ouder en een fijne partner. Het combineren van die rollen kan soms best stressvol zijn. Maar, weet je? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Mr. Timesaver neemt de was voor je uit handen, zodat je meer tijd over hebt. Voor jezelf.

We zijn Mr. Timesaver gestart omdat we vinden dat de leef- en werk balans van veel mensen scheef is. We werken voor dat mooie huis, voor het welzijn van onze kinderen of voor die verre vakantie. Daarmee gaan we regelmatig aan onszelf voorbij. Wanneer heb je voor het laatst een boek gelezen? Heb je iets nieuws geleerd? Of heb je nieuwe vrienden gemaakt?

 

Werk, kinderen, huishouden = geen tijd over

Druk, druk, druk. Door tijdgebrek besteden we te weinig oprechte aandacht aan onze kinderen, partner of onszelf. En daar voelen we ons schuldig over. Uit onderzoek blijkt dat 37% van alle werkende ouders meer tijd wil doorbrengen met hun kinderen en 30% met elkaar. Maar liefst de helft verlangt naar wat alone time om met vrienden af te spreken, hobby’s uit te voeren of te sporten!

 

Wassen, drogen EN strijken?

Natuurlijk slurpt werk een groot deel van onze tijd op, maar wat dacht je van het huishouden? Neem de was. Het kost 26 minuten om een was te sorteren, in de wasmachine te doen, vervolgens in de droger te stoppen en daarna te vouwen en in de kasten te leggen. Gemiddeld wast een gezin 6 keer per week. Reken maar uit! Daarbij wordt er per week nog eens 55 minuten aan strijken besteed. Dat is alles bij elkaar bijna 3,5 uur.

 

In die tijd kun je heel goed met je kinderen zwemmen, met je partner uit eten of een rondje hardlopen door het bos. Ondertussen zorgt Mr. Timesaver voor jouw was. Je plant eenvoudig een ophaal- en bezorgmoment en wij regelen de rest.

No Comments

Post a Comment