Stomerij met ophaal- en bezorgdienst op aanvraag: bespaar tijd, brandstof en het milieu

Stomerij met ophaal- en bezorgdienst op aanvraag: bespaar tijd, brandstof en het milieu

Tegenwoordig heeft bijna iedereen het ongelooflijk druk, waardoor het erg moeilijk is om tijd te vinden om onze kleding naar de stomerij te brengen en om de was te doen. Na een lange werkdag is het laatste wat je wilt doen naar de stomerij snellen (want de kans is groot dat ze al gesloten zijn) of verschillende wassen laten draaien.

 

Er zijn echter tal van manieren waarop een stomerij met een ophaal- en bezorgdienst jouw leven gemakkelijker kan maken. Stel je je eens voor wat je liever doet dan naar de stomerij in de buurt te rijden om jouw kleding af te geven en weer op te halen. In dit artikel delen we met jou slechts enkele manieren waarop onze stomerij met een ophaal- en bezorgdienst jou kan helpen.

 

BESPAAR TIJD

bespaar tijd haal en breng save time same day delivery service fast overnight night

Als je bezig bent met het vereenvoudigen van jouw leven, dan kun je nu profiteren van een stomerij met een ophaal- en bezorgdienst die perfect bij jouw nieuwe leven past. Met deze dienst heb JIJ de controle. Jij plant eenvoudig jouw ophaal- en bezorgdatum en de tijd, die het beste bij jouw schema past en de rest wordt voor jou geregeld. Met de stomerij van Mr. Timesaver met de ophaal- en bezorgdienst op aanvraag betaal je in vergelijking met stomerijen in de buurt vrijwel dezelfde prijs met het extra voordeel van een ophaal- en bezorgservice.

 

BESPAAR BRANDSTOF

Hoewel we je niet echt kunnen helpen met het reizen naar het werk, kan een stomerij met een ophaal- en bezorgdienst op aanvraag je wel helpen om brandstof, kilometers en tijd te besparen. Als je aan je takenlijst denkt, is het rijden naar de plaatselijke stomerij eigenlijk een heel gedoe. Wil je deze reis eigenlijk wel maken? Als de dienst gratis is, bespaar jij brandstof en tijd.

 

DENK AAN HET MILIEU

Naast dat het snel en betrouwbaar is en de stress uit jouw dagelijkse leven verlicht, is het gebruik van Mr. Timesaver ook nog eens milieubewust! Bij Mr. Timesaver hebben we verschillende manieren waarop we bijdragen aan het behoud van het milieu. We zullen er eens een paar noemen:

 

  • Onze stomerij partners gebruiken al milieuvriendelijke reinigings- en wasmiddelen.
  • We recycleren de kleerhangers (je kunt de hangers van jouw vorige bestelling aan ons teruggeven)
  • Wij bieden onze klanten voor het ophalen herbruikbare waszakken.
  • We helpen door de kleding professioneel te behandelen de levensduur te verlengen, waardoor de schade wordt beperkt = minder nieuwe kleren kopen.

 

CONCLUSIE: HOUD MEER TIJD VOOR JEZELF OVER

Een goede balans tussen werk en privéleven is echt een uitdagende taak. Focus je op jouw prioriteiten en voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen moet je je richten op wat echt belangrijk is. Wassen is uiteraard noodzakelijk, maar het is ook een tijdrovende taak. Als je meer tijd wilt besparen en de dingen wilt doen waarvan je echt houdt, kan deze dienst belangrijk zijn voor jouw persoonlijke leven. Door gebruik te maken van de stomerij met een ophaal- en bezorgdienst op aanvraag van Mr. Timesaver wordt jouw kleding volgens jouw planning gereinigd. Jij kiest zelf de ophaal- en bezorgdata en de tijden die jou uitkomen. Makkelijker dan dat wordt het echt niet.

No Comments

Post a Comment