Uw bedrijfsoplossing

Wooncomplexen, grote organisaties, hotels, jachten, kapperszaken, modewinkels en meer!

Of u nu een klein bedrijf heeft of een grotere organisatie runt, Mr. Timesaver heeft een overvloed aan diensten om aan uw organisatorische behoeften te voldoen. Werkkleding, lakens, gordijnen, handdoeken en ander textiel.

 

Bel ons op 0881 8463 00, Whatsapp ons of vul het onderstaande formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

HOE WERKT DE SERVICE?

BEHEERT U EEN WOONCOMPLEX? WERKT U IN EEN GROTE ORGANISATIE? BEHEERT U EEN HOTEL OF VERZORGT U HET HUISHOUDEN & ONDERHOUD OP EEN JACHT? WE ZIJN ER OM U EEN HANDJE TE HELPEN!

Allereerst neemt u contact met ons op

good people professional trustworthy friendly service

bel ons, Whatsapp ons of vul het onderstaande formulier in om te beginnen. Vertel ons wat u nodig heeft (kleding voor de werknemers, het uitbesteden van de was, hotellinnen enz.) en we zullen een oplossing voor u bedenken.

Onze premium service staat voorop

shirt hanger-clean pressed ironed

Wij zijn er trots op dat we altijd een geweldige service bieden. Wij hebben onze partners, waarmee we samenwerken, grondig getest om elke keer weer een hoge en consistente kwaliteit te kunnen garanderen.

Vaste ophaal- en bezorgmomenten

delivery van truck

We kunnen, afhankelijk van uw wensen, afspraken maken over vaste wekelijkse ophaaldagen en leveringen binnen 24, 48 of 72 uur. De medewerkers of de bewoners kunnen desgewenst ook rechtstreeks van onze dienst gebruikmaken.

WAAROM ZOU U MR. TIMESAVER VOOR UW BEDRIJF INSCHAKELEN?

Door onze service onderscheidt u zich van de concurrentie

Het aanbieden van een stomerij- en wasservice voor uw werknemers of bewoners onderscheidt u van andere bedrijven en wooncomplexen. Het is een extra voordeel voor uw hardwerkende team. Door gebruik te maken van een jong en servicegericht bedrijf zoals Mr. Timesaver laat u uw team weten dat u om hen geeft en hun tijd waardeert.

Wij zijn verantwoordelijk en betrouwbaar

Een goede service verlenen is onze prioriteit! Wij hebben onze partners grondig getest en vertrouwen erop dat zij zich concentreren op wat zij het beste kunnen: u en uw bedrijf van dienst zijn. Wij inspecteren en markeren uw items voordat ze naar de faciliteiten van onze partners worden gebracht om een hoogwaardige reiniging te garanderen. PS. we gebruiken wasmiddelen van GreenEarth®!

Wij zijn flexibel, dus u kunt dat ook zijn

Uw medewerkers/bewoners kunnen hun kleding naar het kantoor/een centrale locatie brengen zodat deze op de afgesproken dagen kan worden opgehaald en worden geretourneerd. Ook kunt u via onze website inplannen om de was op een ander tijdstip te laten ophalen/retourneren. Hoe dan ook, hun kleding en huishoudtextiel zullen er altijd schoon en verzorgd uitzien.

Onze service beperkt zich niet alleen tot kleding

We reinigen ook gordijnen, lakens, dekbedden, vloerkleden en ander textiel van uw organisatie. Vooral in de wereld van vandaag is het belangrijk dat uw werknemers en gasten genieten van een schone en hygiënische omgeving. Ons linnenpakket is bijvoorbeeld geweldig voor hotels en andere aanbieders van tijdelijke verblijven

DE DIENSTEN DIE WE BIEDEN

Een grondige reiniging van gordijnen en vloerkleden

curtain drapes cleaning steam dry clean press service

We reinigen alle soorten gordijnen: verduistering, gevoerd, zijden of vitrage. Uw gordijnen worden op hangers aan u geretourneerd (of opgevouwen op aanvraag). We reinigen tapijten ook grondig om allergieën te voorkomen! Wassen en persen van beddengoed

Stomen en wassen van kleding

suit dry clean piece clean stain

We stomen, strijken en wassen kleding. Van werkkleding tot pyjama’s. De stomerij items worden op hangers geretourneerd (shirts opgevouwen op aanvraag). De gewassen kleding wordt opgevouwen.

Wassen en persen van beddengoed

size bed mattress sheets bedroom textiles sheets pillow cleaning

We wassen al het beddengoed/lakens. De lakens worden gewassen en geperst voor een frisse en luxe hotel-/jachtuitstraling. Dekbedden en kussens worden, afhankelijk van de vulling, chemisch gereinigd of gewassen.

KWALITEITSSERVICE VOOR JACHTEN

 

quality dry cleaning and laundry service for yachts boats in the netherlands. reliable and professional service is our goal

 

In de afgelopen jaren hebben we met veel (super) jachten samengewerkt, die in Nederland aanmeren en kwaliteitsreiniging nodig hebben van gordijnen, slaapkamertextiel (zoals bedrijfskleding, beddenlinnen, dekens, dekbedden & kussens) & meer! We werken nauw samen met het huishoudelijk personeel aan boord en de steward/stewardess om de best mogelijke service en resultaten te garanderen. We zijn verheugd om te zeggen dat onze service aan alle verwachtingen voldoet en dat de bemanning van de jachten, waarmee we hebben samengewerkt, onze service bij elk bezoek blijven gebruiken.

HIER VINDT U EEN AANTAL BEDRIJVEN WAARMEE WIJ SAMENWERKEN

Van het beheer van gebouwen/woningen, kapsalons, bars, restaurants, jachten tot modebedrijven, ze maken allemaal gebruik van onze service!

NEEM CONTACT MET ONS OP OM AAN DE SLAG TE KUNNEN GAAN

    UW GEGEVENS | CONTACT PERSOON    OvVER UW ORGANISATIE