Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid / Vergoeding m.b.t. Schade aan Kleding

 

save money sale discount items claims refunds

 

Ons doel bij Mr. Timesaver is om de klant wasserette en stomerij oplossing te bieden met een unieke klantervaring. Vanzelfsprekend neemt Mr. Timesaver de hoogst mogelijke zorg in acht voor uw wasgoed, maar het kan gebeuren dat een item zoek raakt of schade oploopt. Onze richtlijnen met betrekking tot schade worden hieronder behandeld.

 

Bij Mr. Timesaver is er alles aan gelegen om de diensten vlekkeloos te laten verlopen en om ervoor zorg te dragen dat dezen zo veel mogelijk voorkomen worden.


Beschadigde Items


Indien een item beschadigd raakt met vervoer of tijdens het wassen, dan zendt Mr. Timesaver het item naar een specialist ter beoordeling e/o reparatie. Wanneer Mr. Timesaver’s specialist uw item kan herstellen, dan doet Mr. Timesaver dit kosteloos. Als de specialist vaststelt dat de schade niet kan worden hersteld, en de schade is aangebracht tijdens transport of reinigingsproces, dan neemt Mr. Timesaver de volle verantwoordelijkheid op zich. Mr. Timesaver zal zorgdragen voor vervanging van het item (indien beschikbaar), of het item vergoeden, of Mr. Timesaver verleent korting op toekomstige bestellingen.

 

Mr. Timesaver wilt u er wel op wijzen dat er uitzonderingen zijn. Deze worden hieronder behandeld.

 

Beschadigde Items: Uitzonderingen

 

Slijtage

Het is nu eenmaal een realiteit dat kleding op den duur zal slijten, ondanks Mr. Timesaver er alles aan zal doen om kleur en kwaliteit te behouden. Zo is het mogelijk dat problemen ontstaan tijdens het reinigingsproces, maar die het gevolg zijn van die slijtage.

 

Mr. Timesaver beschouwt de volgende situaties als een gevolg van normale slijtage:

  • Lichte krimp als gevolg van herhaaldelijk wassen
  • Lichte kleurvervaging als gevolg van herhaaldelijk wassen
  • Kleine scheurtjes als gevolg van herhaaldelijk wassen
  • (Kleur-)vlekken door deodorant of parfumgebruik

 

Indien Mr. Timesaver’s specialist na onderzoek concludeert dat de opgelopen schade het gevolg is van gewone slijtage, zal Mr. Timesaver niet in staat kunnen zijn om van compensatie te voorzien.

 

Kwetsbare kleding

Hoewel Mr. Timesaver met hoogst mogelijke zorg met uw wasgoed om zult gaan, wil Mr. Timesaver zijn klanten vriendelijk verzoeken om zorgvuldig de wasinstructies door te nemen van ieder kledingstuk alvorens ze aan Mr. Timesaver te overhandigen.

 

De klant blijft er verantwoordelijk voor:

  • er zeker van te zijn dat de kleding veilig kan worden gewassen zoals aanbevolen
    op het kledinglabel
  • om specifieke wasinstructies door te geven aan Mr. Timesaver middels
    “aanvullende instructies” als specificatie van de bestelling

 

Mr. Timesaver is niet verantwoordelijk indien een item schade oploopt gedurende het reinigingsproces als gevolg van onvolledige informatie met betrekking tot specifieke wasinstructies.

 

Met ieder item dat ontbreekt bij uw bestelling zal Mr. Timesaver er alles aan doen om het item te zoeken en te vinden, van bestelwagen tot specialist. Mr. Timesaver wilt u dan ook verzoeken om uw bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst te controleren. Indien Mr. Timesaver niet in staat is uw ontbrekende items te localiseren, kan worden overwogen u tegemoet te treden met een vergoeding of een tegoed gebaseerd op de periode waarin u uw claim indient.

 

Mixed items

Het kan gebeuren dat zich een “mix-up” voordoet met de levering of het reinigingsproces: met uw schone wasgoed heeft u tevens de kleding van iemand anders meegekregen.

 

Indien u dit overkomt wil Mr. Timesaver u vriendelijk verzoeken dit mede te delen middels een mail naar support@mrtimesaver.nl of bellen met nummer +031 (0)881 846 300, opdat Mr. Timesaver zo spoedig mogelijk het probleem kan verhelpen.

 

Na de melding zal Mr. Timesaver ervoor zorgdragen dat de kleding terecht komt bij de juiste eigenaar en, indien van toepassing, uw ontbrekende kleding aan u retourneren.

 

Hoe een claim in te dienen bij vermiste of beschadigde items

 

claim klachten indienen restitutie beschadigde kleding schoenen

 

Om een claim in te dienen voor een vermiste of beschadigde item, gelieve een mail te sturen naar support@mrtimesaver.nl of bellen met nummer +031 (0)881 846 300

 

Wettelijke Vrijwaring
Mr. Timesaver neemt geen verantwoordelijkheid voor valse claims, en met iedere intentie de naam van Mr. Timesaver te schaden zullen toepasselijke maatregelen worden genomen. Indien u per ongeluk items ontvangt die aan een andere klant toebehoren, is het uw verantwoordelijkheid om Mr. Timesaver hierover te informeren. Indien u de items houdt bent u verantwoordelijk voor de compensatie van Mr. Timesaver.

 

Mr. Timesaver behoudt ten alle tijden het recht deze voorwaarden te veranderen en
Mr. Timesaver heeft ten alle tijden het recht de service te weigeren.