Slaapkamertextiel: Dekbedden, dekbedhoezen, kussens & dekens

Slaapkamertextiel Reiniging

Dekbedden, dekbedhoezen, kussens en matrashoezen vallen allemaal onder slaapkamertextiel. Deze items zijn vaak te groot voor een gewone wasmachine en dus wordt het reinigen vermeden tot het echt niet langer kan. Het reinigen van uw lakens, dekbedden en kussens hoeft geen gedoe te zijn. Onze partners wassen dagelijks veel dekbedden en kussens. Mr. Timesaver haalt het slaapkamertextiel thuis bij u op en bezorgt het schoon en fris terug op het door u aangegeven tijdstip.

 

Lakens

 

blanket bed sheets bedroom textiles washing laken deken wassen slaapkamer textiel

 

Uw lakens worden iedere nacht vuiler door het zweet en de huidschilfers die u achterlaat in uw slaap. Huisstofmijt leeft van uw huidschilfers, dus u voedt ze meer en meer nacht op nacht. U leest meer over lakens en linnengoed op onze blog.

 

Dekbedden

Dekbedden zijn groot en passen meestal niet in een gewone wasmachine of droger. Onze partners wassen en drogen alle soorten dekbedden. Of het nou om een donzen, wollen of synthetisch dekbed gaat; zij leveren de beste zorg.

 

Kussens

Als u goede voornemen voor het nieuwe jaar is om meer te slapen, bent u goed op weg naar een gezonder en levendiger bestaan. Het bed is de plek waar u de dag begint, waar u de dag eindigt en waar u bijna een derde van uw leven doorbrengt. Een goed en schoon kussen draagt bij aan een goede nachtrust. Omdat kussens gevuld zijn met een delicate vulling hebben ze een speciale behandeling nodig. Dit voorkomt het beschadigen van de donzen, wollen of synthetische vulling. Met de juiste zorg kan een kussen jaren meegaan. Een donzen kussen kan zelfs een leven lang meegaan! We adviseren u om een kussen op z’n minst twee keer per jaar te laten reinigen.

 

Dons, wol of synthetisch?

Check de labels om er zeker van te zijn van welk materiaal uw dekbed gemaakt is. Als u er niet uitkomt of als het label verwijderd is, kunnen we het voor u vaststellen tijdens de voorwas inspectie. Selecteer in dit geval “spoedbestelling”.  We sturen u de definitieve bestelling met de correctie items na de voorwas inspectie. U bent dan nog steeds in staat om te betalen via ons beveiligde platform.

 

Maat selecteren voor dekbedden en matrashoezen

 

slaapkamertextiel kussens dekbed lakens bed deken kussens

 

1 persoons

Formaat bed: 90 cm x 190 cm (voor matrashoezen)

Dekbedformaat: 135 cm x 200 cm

 

2 persoons

Formaat bed: 140 cm x 190 cm (voor matrashoezen)

Dekbedformaat: 200 cm x 200 cm

 

King size

Formaat bed: 160 cm x 200 cm (voor matrashoezen)

Dekbedformaat: 240 cm x 220 cm