Reparaties en vermaken: Knopen, scheuren, zakken & meer!

Reparaties & vermaken

Het repareren of vermaken van kleding kunt u ook aan Mr. Timesaver over laten. Knopen, ritsen, zakken of naden, Mr. Timesaver regelt het voor u. Verleng de levensduur van uw kleding door onomkeerbare schade te voorkomen. Een kleine scheur in uw favoriete broek? Laat Mr. Timesaver het voor u maken, voordat het een openbare ramp wordt! Heeft u nieuwe kleren gekocht die toch niet helemaal goed passen? Mr. Timesaver vermaakt ze, zodat ze als gegoten zitten. Als u een speciale wens hebt, laat het ons dan weten in het “opmerkingen” veld in het checkout formulier en wij maken het in orde.

 

Let op! Niet alle mogelijkheden om kleding te vermaken of te repareren staan in onze prijslijst. Als u de gewenste optie niet ziet, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

 

Knopen

 

reparatie vermaken kleding blouse trui pantalon broek naaien knoop

 

In onze prijslijst staan verschillende mogelijkheden om knopen aan te laten zetten, bijvoorbeeld “Aanzetten knoop pantalon”. Maar als u een knoop wilt laten aanzetten die niet (duidelijk) vermeldt staat in onze lijst, kunt u dit ons laten weten in de notitieruimte van uw bestelling of tijdens het ophaalmoment en wij maken het in orde voor u.

 

Scheuren

Het is lastig om een vaste prijs te hangen aan het repareren van een scheur, omdat ze verschillen in grootte en schade. Vertel ons in de notitieruimte van uw bestelling of tijdens het ophaalmoment waar de scheur zich bevindt en we doen ons best om het voor u uit te zoeken. Mr. Timesaver belt u met een prijsindicatie voordat de reparatie wordt uitgevoerd.

 

Inkorten

Door de gewenste lengte aan te geven met spelden kunnen onze partners eenvoudig uw pantalon, jurk of mouwen inkorten. U kunt ook een kledingstuk meegeven met het item dat vermaakt moet worden. Bijvoorbeeld: voeg een pantalon toe met de juiste lengte (en vertel ons dat u dit doet!) en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe pantalon dezelfde lengte krijgt (als de pasvorm hetzelfde is).

 

Taille innemen

Het innemen van de taille van uw pantalon, jurk, rok en blouses wordt ook gedaan door het aangeven van de juiste maat met spelden. U kunt ook een kledingstuk meegeven met het item dat vermaakt moet worden. Bijvoorbeeld: voeg een pantalon toe waarvan de taillemaat goed is (en vertel ons dat u dit doet!) en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe pantalon dezelfde lengte krijgt (als de pasvorm hetzelfde is).

 

Aangeven van reparaties en vermaken

 

reparaties repareren kleding maken

 

Geef met spelden aan waar en hoe uw kleding gerepareerd of vermaakt moet worden. Laat iemand anders u hierbij helpen om te voorkomen dat u de verkeerde maten doorgeeft. Sta rechtop en laat bijvoorbeeld uw partner de lengte van uw pantalon of mouw spelden. Zorg er altijd voor dat u u comfortabel voelt en goed kunt bewegen, voordat u de gewenste maten markeert.