Schoen & laars service: poetsen, verzorging & meer!

SCHOENMAKER

 

schoenen poetsen en repareren bij mr. timesaver laarzen als nieuw

 

Schoenen maken een outfit compleet. U raakt er ook snel aan gehecht. Uw favoriete paar schoenen draagt u het meest en wordt dus vaker blootgesteld aan het weer en verslijt sneller dan andere paren. U hoeft uw schoenen niet weg te gooien als ze verslijten.

 

Mr. Timesaver biedt de meest gemakkelijke manier aan om uw schoenen en laarzen te poetsen, verzorgen en repareren. Mr. Timesaver levert de hoogste kwaliteit schoenverzorging voor mannen en vrouwen. Onze ervaren schoenmaker geeft de beste zorg aan uw schoenen. Heeft u nieuwe zolen nodig? Nieuwe hakken, of beide? Mr. Timesaver regelt het voor u.

 

Poetsen en verzorgen

 

prijzen prijs schoen poetsen kosten prijzenlijst

 

Leren schoenen zijn niet goedkoop. Door uw schoenen goed te verzorgen, verlangt u de levensduur. Gooi uw schoenen na het dragen nooit zomaar in de kast. Behalve als u wilt dat ze gaan stinken. Het leer krimpt en breekt en uw schoenen zullen er dus snel verschrikkelijk uitzien.

 

Leer is huid en dat heeft verzorging nodig in de vorm van hydratatie om de souplesse te behouden.  Uw schoenen en laarzen zouden daarom regelmatig gepoetst moeten worden. Bij voorkeur doet u dat na ongeveer 20 keer dragen om ze in tip top conditie te houden.

 

Hak en zool reparaties

Is uw zool versleten of uw hak gebroken? Laat ze eenvoudig vervangen in plaats van nieuwe schoenen aan te schaffen. Kijk even goed van welk materiaal (rubber or leer) uw zolen of hakken gemaakt zijn, voordat u een optie selecteert. U kunt ook voor “spoedbestelling” kiezen als u niet zeker bent van het materiaal. Onze ervaren schoenmaker beslist dan wat het juiste materiaal is voor uw schoen.