Was service – Fris, wit, helder en gevouwen. Lekker makkelijk!

WASSERETTE SERVICE AAN HUIS

De was, droog & vouw service van Mr. Timesaver houdt in dat we uw vuile was ophalen en schoon, fris en netjes gevouwen bij u terug bezorgen. Wij doen al het werk voor u. Eerst worden uw kleren gesorteerd op kleur. Daarna wassen en drogen we uw kleren (in aparte machines voor iedere klant), waarbij we rekening houden met uw wensen. Als laatste vouwen we uw kleren, maken we van de sokken paren en worden ze netjes ingepakt en bezorgd.

 

Speciale wensen

Speciale wensen (gevoelige huid, witte was bleken etc.) zijn geen enkel probleem. Geef uw wensen eenvoudig door in het “opmerkingen” veld in het checkout formulier. Dit is voor ons van belang om uw was precies zo af te leveren, zoals u het gewend bent.

 

Omvang was

 

wasmachine was schoonmakmiddel wasmiddel doen wasserette kleren wassen wasmiddel wit kleur

 

Kleine was

De kleine was omvat tot 6 kg kleding. Dat is de hoeveelheid van één trommel vol.

 

Grote was

De medium was omvat tot 12 kg kleding. Dat is de hoeveelheid van twee trommels vol.

 

Was XL

De was XL omvat tot 18 kg kleding. Dat is de hoeveelheid van drie trommels vol.

 

Uw items wegen misschien meer dan de omvang van de was die u hebt geselecteerd of uw bestelling bevat grote items (zoals spijkerbroeken en sweaters die wel veel ruimte innemen in de wasmachine, maar niet per se meer wegen). In deze gevallen brengen we de volgende beschikbare omvang was in rekening. Dus, als u een kleine was selecteerde, maar uw items wegen meer of passen simpelweg niet in de trommel, brengen we een medium was in rekening.

 

Natuurlijk brengen we u hiervan op de hoogte voordat we gaan wassen om te checken of u het ermee eens bent. Afhankelijk van uw antwoord gaan we aan de slag met het reinigingsproces of brengen we de items naar u terug in hun huidige staat. Als u al betaald hebt, kunt u het verschil met contant geld betalen tijdens de bezorging of we sturen u een link om de betaling te complementeren.

 

Gekleurde en witte was

Het is verstandig om gekleurde en witte was apart te wassen om kleurverloop te voorkomen. Als u een kleine was selecteert en zowel gekleurde als witte items aanlevert, wordt er nog een kleine was in rekening gebracht. Een kleine was kan namelijk niet opgedeeld worden in twee aparte wassen, omdat er geen kleinere machines zijn. In een medium en grote was kunnen gekleurde en witte kleren apart gewassen worden zonder extra kosten. Wel vragen we u om de was al te scheiden, voordat een timesaver de kleding op komt halen. Als u de kleren niet scheidt, of ons niet laat weten dat ze gescheiden gewassen moeten worden, dan wassen we ze simpelweg samen in de omvang was die u selecteerde. Een voorbeeld: een medium was wordt gewassen in een medium machine. Als de kleren apart gewassen moeten worden, doen we dat in 2 normale machines.

 

Denim (Spijkerstof)

Denim, vooral nieuwe, nooit gewassen denim, laat vlekken achter op andere (licht gekleurde en witte) kleren. Heeft u nieuwe spijkerbroeken die u wilt laten wassen? Kies dan een grotere was omvang dan u eigenlijk nodig hebt, zodat we uw denim items apart kunnen wassen. Een alternatief is om “broeken” als losse items te selecteren en ze te laten stomen of apart behandelen. In dat geval ontvangt u uw spijkerbroeken geperst en op een hanger. Als uw spijkerbroek al vaker gewassen is en de kleur niet meer verloopt, kunt u hem veilig samen laten wassen met uw andere items.

 

Fijne stoffen en wasmachines

 

wasservice was dienst wasserette schoon

 

Als u kiest voor de was, droog & vouw service is het belangrijk om rekening te houden met eventuele delicate stoffen die u toevoegt aan de waszak. Wij adviseren u om de kledinglabels te lezen om te bepalen of u de delicate stoffen laat wassen, of naar de stomerij brengt. Als we in de waszak toch een item vinden dat beter naar de stomerij kan, zullen we u op de hoogte brengen. Afhankelijk van ons gesprek zullen we verder gaan met het reiningsproces.

 

Vlekken

Als er vlekken zitten in uw kleren die niet naar de stomerij gaan, kunt u vragen om het gebruik van azijn in uw was. Azijn is een natuurlijke vlekkenverwijderaar en verheldert de kleur van uw kleren. Heeft u vlekken in witte kleren? Vraag dan om bleek.