Woningtextiel reinigen: Gordijnen, tapijten & bankhoezen

Woningtextiel reiniging

Gordijnen, tapijten en bankhoezen vallen allemaal onder woningtextiel. Deze items worden gewoonlijk aan het oppervlak schoongemaakt door de stofzuiger of een stoffer, maar vragen zo nu en dan ook om een diepere reiniging. Een diepere reiniging vraagt om andere apparatuur (zoals een stoomapparaat) en die heeft u gewoonlijk niet in huis. Dat betekent dat u of de apparatuur huurt of het woningtextiel naar een geschikte professioneel brengt. Omdat dit nogal wat gedoe met zich meebrengt, worden deze items vaak verwaarloosd en wordt de klus opgeschoven totdat de viezigheid echt niet meer genegeerd kan worden. Begrijpelijk, maar weet dat het vermijden van het reinigen van gordijnen en tapijten een slechte keuze voor uw gezondheid kan zijn.

 

Tapijt / Vloerkleed

 

tapijt mat schoon reinigen

 

Tapijten / vloerkleden maken een huis compleet. Ze voegen flair en stijl toe aan iedere kamer. Maar ze zijn ook magneten voor stof en vuil. Een tapijt twee keer per week stofzuigen helpt, maar vuil, bacteriën en allergenen hechten zich diep in de vezels, dieper dan waar u stofzuiger kan komen. Om allergieën en andere gezondheidsproblemen te voorkomen, is het belangrijk om uw tapijt zo nu en dan professioneel te laten reinigen. Tapijt specialisten voeren een diepe reiniging uit en verwijderen nare geurtjes, vuil, bacteriën en allergenen. Dit houdt u en uw familie gezond.

 

Gordijnen / Vitrage

 

gordijn stomen wassen strijken persen schoon stof

 

Net zoals tapijten en vloerkleden geven gordijnen sfeer aan uw huis, maar trekken ze ook veel stof en allergenen aan. Ze worden vaak vergeten tijdens de huishoudelijke schoonmaak. Om allergieën en andere gezondheidsproblemen te voorkomen, is het belangrijk om zo nu en dan uw gordijnen professioneel te laten reinigen.

 

Correcte Meting van Tapijten & Gordijnen Bij Het Plaatsen van uw Bestelling

 

contact let op

 

Om de juiste meting van uw tapijt te bepalen, dient u de lengte en de breedte (in meters) met elkaar te vermenigvuldigen. Het antwoord is de hoeveelheid die u in uw bestelling plaatst. Let op dat tapijtprijzen ook afhankelijk zijn van de dikte en materiaal.

 

Om de juiste meting van uw gordijn te bepalen, dient u de hoogte en de bodembreedte met elkaar te vermenigvuldigen. Het meten van de bovenste breedte, waar de stof geplooid is, is een foute meting. De prijs wordt berekend op basis van de totale oppervlakte van de stof. Let op dat gordijnprijzen ook afhankelijk zijn van de dikte en materiaal.

 

Als de totale prijs van uw tapijt of gordijn hoger is dan het startbedrag, neemt Mr. Timesaver contact met u op voor goedkeuring alvorens het schoonmaakproces. Als u hiermee akkoord gaat, sturen we u een betaallink of wordt er een nieuwe bestelling voor u gemaakt op de site.