Stomerij items – Kies de juiste service voor uw kledingstukken

Stomerij service

 

Werkwijze stomerij / Wat onze partners doen

 

iron dry cleaning items press strijken persen kleding overhemd pantalon service thuis

 

Kledinglabels worden geraadpleegd om het gewenste reinigingsproces te bevestigen. Sommige items hebben baat bij de stomerij, terwijl andere kledingstukken wasinstructies hebben die niet per se om de stomerij vragen. Onze partners hebben ervaring met het behandelen van verschillende stoffen en zullen uw kledingstukken op gepaste wijze reinigen. U kleren krijgen een vlekkenbehandeling en worden gewassen/gestoomd, gestreken, opgehangen en dan verpakt in een plastic kledingtas. Vlekken die niet verwijderd werden in het stomerij proces (meestal wateroplosbare vlekken) worden apart behandeld om u ervan te verzekeren dat uw kledingstukken er op hun best uitzien als we ze bij u terug bezorgen.

 

Op een hanger of gevouwen?

 

overhemd hanger persen strijken gestreken stomerij stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding stomerij dienst service thuis stomen kleren kleding

 

Losse items worden meestal op een hanger bezorgd. Natuurlijk kunt u aangeven dat u liever wilt dat bepaalde items gevouwen worden. Sommige klanten vinden het prettig als hun sweaters en andere delicate items gevouwen worden om hangerschade te voorkomen, of omdat het makkelijker op te bergen is.

 

Overhemdservice

Een van onze meest populaire dienst is de overhemdservice. Het meest belangrijke onderdeel van uw zakelijke kleding. Een schoon, gestreken overhemd is een vereiste van de meeste kantoorbanen. Van ambtenaren wordt verwacht dat zij er altijd professioneel uitzien. Het nadeel is dat ze vaak lange dagen maken en daardoor weinig tijd hebben om hun overhemden zelf te strijken of om zelfs maar naar de stomerij te gaan voor sluitingstijd. Met deze service hoeven onze klanten geen rekening te houden met een tijdslimiet en hebben ze meer tijd over om andere dingen te doen voor of na werktijd. Daarbij zijn stomerijen grondiger in de behandeling van vlekken, in de reiniging en het strijken dan onze klanten in hun haast zelf zouden zijn. Uw overhemden krijgen een vlekkenbehandeling, worden gewassen/gestoomd, gestreken, opgehangen en verpakt in een plastic kledingtas.

 

Om onze wekelijkse klanten tegemoet te komen, bieden we deze dienst aan als 5-overhemden pakket. Uw overhemden kunnen – indien nodig – ook door ons gemaakt worden. Mr. Timesaver repareert knopen, zakken en meer. Tevens vermaken we overhemden. Bijvoorbeeld de tailleomtrek of de lengte. Geef de gewenste maat aan met spelden en wij zorgen voor de rest!

 

Vlekken

Vlekken in de boord en onder het oksel komen het meest voor. Cologne, parfum, deodorant en huidolie hechten zich aan uw kleding en kunnen zorgen voor gelige vlekken als ze niet juist behandeld worden. Een stomerij heeft de gereedschappen, wasmiddelen en vlekkenbehandelingen om zelfs de meest eigenwijze vlekken te verwijderen. U kunt het beste niet zelf meer de vlekken aan de slag gaan. Waarschijnlijk maakt u het alleen maar erger. Onze partners zullen de juiste maatregelen nemen voor iedere vlek.

 

Jurken, blouses & rokken

 

stomerij items kledingstukken rok jurk

 

Jurken, blouses en rokken zijn vaak gemaakt van delicate stoffen (zoals zijde, kant en fluweel) die eenvoudig beschadigd kunnen worden door de standaardreiniging, zoals u die thuis doet. Dat zorgt voor een vermindering in levensduur. Daarom is het verstanding om de reiniging van jurken, blouses en rokken aan professionals over te laten. Een stomerij weet hoe verschillende stoffen, stijlen, vormen en vlekken behandeld moeten worden. Uw jurken, blouses en rokken kunnen – indien nodig – ook door ons gemaakt worden. Mr. Timesaver repareert knopen, ritsen, zakken en meer. Tevens vermaken we jurken, blouses en rokken. Bijvoorbeeld de tailleomtrek of de lengte. Geef de gewenste maat aan met spelden en wij zorgen voor de rest!

 

Pakken / Kostuums

 

suit dry clean piece clean stain pak kostuum stomerij stomen das

 

Een pak is de sleutel naar een professionele look. Maar een pak kunt u er ook slordig en onprofessioneel uit laten zien als u het niet juist reinigt of perst. U kunt uw pak een aantal keer dragen voordat het naar de stomerij moet. Het jasje kan langer mee dan de broek zonder vies te ogen of te ruiken. Het jasje draagt u over een overhemd en die absorbeert het meeste zweet dat van uw lichaam afkomt. Uw broek daarentegen heeft vaker een opfrisbeurt nodig. Zoals gesuggereerd wordt in de blog waar we hierboven naar refereren, is het verstanding om twee broeken aan te schaffen bij ieder jasje. Zo kunnen ze allemaal tegelijkertijd naar de stomerij, zodat u er minder vaak heen hoeft.

 

Uw pak kan – indien nodig – ook door ons gemaakt worden. Mr. Timesaver repareert knopen, ritsen, zakken en meer. Tevens vermaken we pakken. Bijvoorbeeld de tailleomtrek of de lengte. Geef de gewenste maat aan met spelden en wij zorgen voor de rest!

 

Stropdassen

Een stropdas is een delicaat item en heeft de juiste zorg nodig om schade te voorkomen. U kunt uw stropdas het beste niet zelf reinigen. Laat de stomerij dit voor u doen.

 

Beroepskleding (Juridisch)

 

advocaat rechten kleding

 

Veel van onze klanten zijn advocaten en rechters. We krijgen vaak de vraag welke optie ze het beste kunnen selecteren als ze hun beroepskleding willen laten reinigen. Jasjes en gilets zijn hetzelfde als de jasjes en gilets die al in onze lijst staan. Toga’s kunt u selecteren in de lijst onder beroepskleding (juridisch). U kunt kiezen uit zijde, wol en synthetische stoffen. Ook de optie om een bef te reinigen staat in deze lijst.

 

Trouwjurk

Uw huwelijksdag is de meest bijzondere dag in uw leven. Uw trouwjurk is een belangrijk onderdeel van deze beleving. Veel vrouwen willen hun trouwjurk bewaren voor hun dochter of als herinnering aan deze mooie dag. Om te voorkomen dat de gebruikte stoffen worden aangetast, is het belangrijk dat de jurk schoon is en vrij van zweet, huidschilfels en oliën. Een stomerij heeft ervaring met de behandeling van delicate stoffen en zal uw jurk altijd de best mogelijke zorg geven.

 

Bovenkleding (Jassen, jackets etc.)

Uw dikke donzen jackets en andere jassen worden niet vaak gewassen. U kan ze simpelweg niet elke keer wassen na het dragen. Misschien vergeet u ze zelfs te wassen. Maar zo nu en dan hebben ze echt een gepaste reiniging nodig. Het is niet verstandig om uw jackets en jassen in de gewone wasmachine te wassen, omdat dit de donzigheid van de veren geen goed doet en u dus minder warm blijft. Jassen zijn vaak gemaakt van delicate stoffen die de juiste reiniging en behandeling nodig hebben om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Onze partners maken uw jackets en jassen – indien gewenst – waterdicht om te voorkomen dat u in regenachtige seizoenen een nat pak oploopt.

 

Is mijn item een jas of een mantel?

U bent niet de eerste persoon die verward wordt door bovenkleding. Hier is een gids.

 

down jacket winter thick feathers dons jas winter

 

Winterjassen (Donzen jassen)

Dik, gevuld met (dons) veren. De meeste donzen jassen hebben een ritssluiting. Ze lijken een beetje op het icoon hierboven. Zie hier een voorbeeld.

 

Zomerjassen

Dunner materiaal, zonder vulling, zoals bomber jackets. Zie hier een voorbeeld.

 

coat mantel jas herfst

 

Mantels

Mantels worden vaak geassocieerd met herfst. Ze zijn vaak wat langer dan jassen. Mantels worden vaak gemaakt van kasjmier, serge en tweed. Trenchcoats vallen ook onder deze categorie. Zie hier een voorbeeld.