Over Ons – Wie Zijn Wij? Wie Zijn Onze Partners? Wat Is Onze Missie?

TIJD

 

information mr timesaver tip the hague netherlands contact

 

Het meest belangrijke & kostbare ingrediënt voor een gelukkig leven

 

Tijd is het enige dat u niet kunt bewaren voor later. Het gaat voorbij, of beter gezegd, het vliegt voorbij. Of u kiest om het wijs te gebruiken of niet. Uiteindelijk hoort u uzelf zeggen “had ik maar meer tijd om..” of “als ik niet altijd zo druk was geweest zou ik..”. U kunt geen tijd voor later bewaren, maar u kunt wel de tijd die u hebt beter en meer efficiënt gebruiken. Mr. Timesaver is gecreëerd om tegemoet te komen aan het verlangen naar een gemakkelijke, flexibele en duurzame oplossing voor tijdgebrek. Mr. Timesaver doet dat door de meest tijdrovende klusjes van uw to-do lijst te schrappen. Stomerij, wasserij en kleding reparatie bezorging zijn slechts het begin van onze tijdbesparende tocht.

Wie zijn wij?

Dagelijkse leiding

 

Twee internationals van de Rotterdam Business School, met flinke passie voor service, die het zakelijk antwoord creëerden op hun eigen vraag. Sindsdien groeit het bedrijf ontstuimig, en dat verbaast ze niks. Want wie kent een mooier geschenk dan Tijd?

 

Naast het aansturen werken ze hard aan de verdere ontwikkeling van Mr. Timesaver: in grootte door de steeds verder uitbreidende regio, in diepte door uitbreiding van het aantal diensten. De hoge kwaliteit en het persoonlijk contact met zowel klanten, team als partners blijft voorop staan.

about us company information

 

Kevin Zara

Co-Founder & CEO

Email Kevin

Meer Info

 

Xayenne Tromp

Co-Founder

Email Xayenne

Meer Info

Nieuwsgierig, of wilt u samenwerken? Kom persoonlijk met ze in contact via email. Vinden ze leuk.

Alle teamleden zijn uit hetzelfde hout gesneden: liefde voor dienstverlening, oog voor detail en klantgerichtheid met een glimlach. Dat levert kwaliteit op, en vooral: het werkt zoveel lekkerder. Daar houden we van.

[qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”middle”]
[/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item background_color=”rgba(225,255,255,0.5)” vertical_alignment=”middle”]

Onze Missie

 

Meer gemak bieden aan onze klanten door te zijn waar ze ons nodig hebben, en wanneer ze ons nodig hebben. We streven naar het leveren van een excellente klantervaring met een flexibele, warme en vriendelijke benadering, iedere keer weer.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

PARTNERS

 

mensen vriendelijk service professioneel aandacht

 

Van stomerij en wasserette tot schoenmaker en kledingatelier: in elke stad werkt Mr. Timesaver alleen met de beste vakmensen. Mr. Timesaver kent en controleert ze persoonlijk – en dat blijft Mr. Timesaver doen. Zo krijgt u de kwaliteit waar u recht op hebt.