GELE VLEKKEN ONDER UW OKSELS: BEDERFT UW DEODORANT UW OVERHEMDEN?

GELE VLEKKEN ONDER UW OKSELS: BEDERFT UW DEODORANT UW OVERHEMDEN?

Het probleem:

Het is heel normaal dat u op een gegeven moment een overhemd in huis had met vlekken, verkleuring of zelfs beschadigingen na maar een paar keer dragen. Dit gebeurt voornamelijk onder uw armen (hallo gele oksels!). Het warme zomerweer gaat vaak gepaard met de uitdaging om uw oksels droog, schoon en dezelfde kleur als uw overhemd te houden. U vraagt u vast af: wat is er gebeurd met mijn overhemd dat deze tot vlekken en verkleuring heeft geleid. Waarom kan ik niet met zekerheid mijn armen omhoog doen, een ‘high five’ geven of een ‘thumbs up’?

 

HOE DE OKSELVLEKKEN ZIJN ONTSTAAN

Deodorant en anti-transparant bevatten verschillende chemicaliën, inclusief aluminiumchloride, alcohol en geurstoffen. Onthoud dat deze ook in je bodylotion, parfums, haarproducten en vele andere producten die u gebruikt, zitten. Wanneer deze ingrediënten, die erg zuur zijn, in contact komen met uw zweet, veroorzaken ze vlekken, verzwakken ze uw kleding en kunnen zelfs uw kleding ruïneren. Katoen, linnen en synthetische materialen zijn erg kwetsbaar voor vlekken en beschadigingen van deze aluminiumchlorides. Het is ook belangrijk om te weten dat een specialist ook niet weet wanneer de onderarm weefsel van uw overhemd beschadigd en/of verzwakt is pas nadat het echt zichtbaar is, wat vaak na het schoonmaken is.

 

HOE KUNT U DEZE VLEKKEN VOORKOMEN

 

Natuurlijke deodorant

 

overhemden dienst gevouwen schoon persen strijken shirt ironed pressed folded overhemd gestoomd strijken gevouwen

 

Om schade en vlekken te voorkomen moet u misschien gaan overwegen om te veranderen van het type deodorant dat u gebruikt naar een natuurlijk geproduceerde soort. Deze bevatten geen aluminiumchlorides en heeft een neutraal pH. Het is daarnaast belangrijk om na het douchen te wachten totdat uw huid helemaal droog is voordat u deodorant opdoet en deze dan ook helemaal laat opdrogen voordat u uw kleding aantrekt.

 

Was uw overhemden direct na het dragen

 

wasmachine was schoonmakmiddel wasmiddel doen wasserette kleren wassen wasmiddel wit kleur

 

Naast de verkleuring van de onderarm weefsels van uw overhemden, zult u ook hebben gemerkt dat uw kleding verzwakt en soms zelfs kleine beschadigingen heeft. Dit gebeurt wanneer anti-transparant voor een lange periode in het materiaal is blijven zitten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw overhemd zo snel mogelijk te wassen nadat u hem hebt gedragen.

 

CONCLUSIE

Gele oksels zijn, voornamelijk in het bedrijfsleven, niet alleen ongemakkelijk maar ook erg afleidend. Hoe kan uw potentiële klant of zelfs uw baas naar uw geweldige presentatie luisteren wanneer u bij elk armbeweging een grote gele vlek laat zien? Geen zorgen! Mr. Timesaver’s got your back! Als was & droog service leverancier, weten we dat mooie kleding niet alleen belangrijk voor u zijn maar ook een investering in tijd en geld. Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe manieren om uw kleding langer mooi en in goede staat te houden.

 

Meer leren over de behandeling en het vermijden van vlekken rondom de kraag van je overhemd?

Klik hier: (WITTE) OVERHEMDEN: HOE VOORKOM JE EEN GELE VLEK RONDOM DE KRAAG

Gebruikt u onze service voor het eerst? Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling met code welkom10

No Comments

Post a Comment