Uw Eerste Bestelling Plaatsen – Stomerij & Wasserij Bezorgdienst

Is dit uw eerste bestelling bij Mr. Timesaver?

Hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat u het ophalen en bezorgen inplant

1. Locaties

Mr. Timesaver is in 2015 in Den Haag begonnen met het aanbieden van stomerij- en wasserijdiensten en blijft zich binnen Nederland uitbreiden

We zijn nu actief in de volgende steden, gemeenten en dorpen:

Den Haag

Wassenaar

Leidschendam

Voorburg

Zoetermeer

Voorschoten

Rotterdam

Schiedam

Delft

Leiden

Den Haag

Wassenaar

Leidschendam-Voorburg

Zoetermeer

Voorschoten

Rotterdam

Schiedam

Delft & Leiden

Hoe zit het met andere steden?

We zijn van plan om binnenkort uit te breiden naar Haarlem, Amsterdam en andere steden! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!

Bestel nu

2. Prijzen en minimale bestelling

Al onze prijzen voor de stomerij en de wasserij zijn inclusief btw. Het ophalen en het bezorgen is gratis! Dus wat u ziet, is ook wat u betaalt. Sommige prijzen van artikelen kunnen afhankelijk van de stof of het materiaal variëren, maar we nemen contact met u op en vragen om goedkeuring voordat we in die gevallen verdergaan. Mr. Timesaver kan bij een minimale bestelling van € 25 gratis bezorgen.  

3. Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend, met uitzondering van de feestdagen en een enkele keer op de onderhoudsdagen voor de stomerij. We informeren onze gebruikers in onze nieuwsbrief en op de social media over de dagen dat we gesloten zijn. Controleer bij twijfel op Google onze openingstijden of mail ons even. 

Maandag – Vrijdag

7 uur ‘s ochtends – Middernacht

Zaterdag

7 uur ‘s ochtends – 8 uur ‘s avonds

Zondag

4 uur ‘s middags – Middernacht 

4. Item Selectie

Als u niet zeker weet welke items u moet selecteren of als u uw item niet kunt vinden (bijvoorbeeld een leren jasje), is de eenvoudigste manier om “snel uitchecken” te selecteren. Hiermee gaat u naar uw wasmandje met een minimumbestelling, met het label ‘gemengde artikelen’. In dit geval is het makkelijker om contant/later betalen te selecteren. We sturen u dan een nieuwe bestelling nadat we de artikelen hebben geïnspecteerd.

 

Als u eerst een prijs wilt bevestigen, kunt u ons een e-mail sturen op info@mrtimesaver.nl met een foto van uw artikel en dan kunnen we u de juiste prijs of een schatting van de kosten geven.

5. Uw Bezorgtijd

open in de weekeind stomerij bezorgservice thuis wasserette nederland stomen kostuum pak

 

De meeste artikelen kunnen doordeweeks binnen 24 uur worden bezorgd. Items die op zaterdag na 09.00 uur worden opgehaald, kunnen tot maandag na 16.00 uur worden bezorgd. Dit moet op het boekingsformulier worden aangegeven wanneer u uw ophaal- en bezorgtijden inplant.

Mogelijke obstakels bij bezorging

Als artikelen moeten worden gerepareerd of worden aangepast voordat ze kunnen worden gereinigd, kan dit langer dan 24 uur duren. Als dit voor u het geval is, raden wij u aan om uw bezorgingstijd na 48 uur in te plannen in plaats van na 24 uur. Als u in dit scenario toch een bezorgtijd van 24 uur kiest, kunnen we u bellen of e-mailen om uw levering opnieuw in te plannen op een latere tijdstip.

 

Voor items zoals tapijten kost het een paar dagen om ze schoon te maken en goed te laten drogen. We doen ons best om ze binnen 5 werkdagen gereed te hebben, maar als u wilt dat het proces zo soepel mogelijk verloopt, zonder contact met u op te hoeven nemen voor een nieuwe planning, geef ons dan een week (7 werkdagen). 

6. PROBLEMEN MET LEVERING

In zeldzame gevallen kan uw bezorging mogelijk niet op de door u ingeplande tijd worden afgeleverd. In gevallen waarin we hierop kunnen anticiperen, nemen we contact met u op om een eerder of later tijdstip het afhalen of het bezorgen te plannen. Als onze planning achterloopt op het schema, neemt onze bezorger telefonisch contact met u op om even door te geven of een nieuwe afspraak in te plannen.

 

Als u op uw beurt te laat bent en niet op tijd thuis bent voor uw afspraak, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Op deze manier kunnen we de timesaver omleiden en tijd besparen.

Als u nog andere vragen hebt, kunt u ons bellen op +31881846300 of een e-mail sturen naar info@mrtimesaver.nl

Andere pagina’s die mogelijk ook interessant voor u zijn: